Pusat Berita Kaséhatan Garéja Curug

Naha anjeun sanés anu sabar di Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja - atanapi anjeun ngan ukur ningali-ngajajah sadaya pilihan anjeun, kami hoyong anjeun raoseun sareng saha kami sareng naon anu kami nawiskeun. Kami reueus ngenalkeun pidéo na dina Curug Garéja Kaséhatan Center YouTube Channel anu nyayogikeun inpormasi sareng visual ngeunaan Pusat kami.

Diajar ngeunaan sajarah, misi sareng tujuan Pusat kami ti Rosemary Codding, pangadeg sareng diréktur FCHC:

 

… Sareng tur ka pusat kami sareng diajar ngeunaan naon anu tiasa diarepkeun pasién nalika aranjeunna milari perawatan di Pusat kami:

Bagian I:

Bagian II:

 

Naha anjeun ngagaduhan patarosan henteu kajawab dina pidéo kami? Punten taros Kami na hayu urang nyaho.