Pusat Berita Kaséhatan Garéja Curug

Lulus tina Undang-Undang Perlindungan Kaséhatan Reproduksi (RHPA) ngadorong urang pikeun ngarobah sababaraha hal: urang ayeuna ngagaduhan kamampuan pikeun masihan perawatan aborsi dina hiji kunjungan. Kami henteu deui ngagaduhan waktos ngantosan wajib. Urang mimitian nganggo bentuk médis anu anyar. Sareng ayeuna? Kami nuju ngarobih pidéo kami!

Wisata online / jalan satapak kami parantos nunjukkeun naon anu tiasa kaalaman ku pasién dina dua janji aranjeunna di FCHC. Nanging, kaayaan parantos robih - sareng ayeuna urang gaduh vidéo énggal anu ngagantikeun dua anu saacanna dipiboga! Pariksa di dieu:

Kami ogé parantos ngomean disayogikeun tilu  video anyar anu nutupan sajarah, misi sareng tujuan urang ti pusat urang ti Rosemary Codding, pendiri sareng sutradara FCHC.

Misi kami:

 

Sejarah Kami:

 

Hubungan Kami sareng Kasempetan Komunitas sareng Relawan:

Sareng Dr Jan Fruiterman urang nyalira, salah sahiji ahli gynecologists anu parantos disertifikasi dewan di Falls Church Healthcare Center, ngajelaskeun aborsi aspirasi dina video di handap ieu:

 

Punten tingali sareng diajar ngeunaan Pusat kami!

#