Telehealth sayogi!

FCHC bangga ngumumkeun yén kami parantos nerapkeun Telehealth salaku bagian tina janjian perawatan aborsi anjeun. Telehealth ngamungkinkeun anjeun pendak sareng pendidik pasién urang pikeun marios riwayat médis anjeun sareng anjeun, ngaliwat pilihan anjeun, sareng ngajawab patarosan naon waé anu anjeun gaduh - dina hiji waktos sareng di lokasi anu cocog pikeun anjeun!  Pilarian terang deui di urang Kaca Telehealth.

Obat Aborsi (Pil Aborsi)

A aborsi pangobatan (ogé katelah "pil aborsi") nyaéta tengtrem jeung epektip metode pikeun aborsi ngalangkungan 9 minggu.

Di Falls Church Healthcare kami nganggo kombinasi 2 pangobatan pikeun ngeureunkeun kakandungan: Μifepгistоnе sareng Μisоpгostоl

Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pendak sareng pendidik pasién anjeun pikeun ngabahas prosedur sareng perasaan anjeun sareng prihatin sateuacan janji ieu. Staf kami aya di dieu pikeun ngadukung sareng ngabantosan pasién sareng anu sami sareng anjeun dina pangalaman ieu.

Ngalengkepan prosedur aborsi pangobatan nyalira ngan ukur 5-10 menit. Nanging, anjeun kedah ngarep-arep aya di pusat kami pikeun janji anjeun pikeun 1.5 kana jam 2 - anu kalebet pendaptaran, dokumen, jasa lab, marios prosedur sareng janji perawatan aborsi anjeun anu saleresna.

Naon nyangka:

  1. Dina janjian perawatan aborsi anjeun ahli klinik urang bakal masihan anjeun pangobatan anu munggaran, Ifepгistоnе. Ieu blok hormon progesteron anu ngadukung kakandungan. Tanpa hormon ieu, pinding endometrial sareng ngembangkeun kakandungan ngaleutikan tina témbok rahim.
  2. Pangobatan anu kadua, Isоpгostоl, anu anjeun bakal candak di bumi, ngabantosan serviks ngalembut sareng kram rahim sareng perdarahan (sapertos dina waktos anjeun) mimiti ngabantosan kakandungan anu réngsé. Kram sareng perdarahan sedeng dugi ka beurat.

Di Kantor Kami:  Anjeun bakal ngelek pil anu munggaran. Teu ilahar aya sababaraha titik atanapi bahkan perdarahan saatos pangobatan munggaran, tapi prosedur na henteu acan réngsé.

Di bumi: Anjeun bakal nyandak tablet Μisоpгostоl sakumaha anu diarahkeun, ngabantosan rahim ngontrak sareng kosong. Anjeun bakal nyandak pil ieu 12 dugi 48 jam engké, ngémutan rekomendasi dokter anjeun sareng jadwal pribadi anjeun. Saatos anjeun nyandak Μisоpгostоl anjeun bakal ngalaman perdarahan sareng kram kuat anu tiasa parah, dramatis atanapi ngan saukur mirip sareng salah sahiji jaman "goréng" anjeun. Ieu tiasa lepas sababaraha jam.

  • Pad pemanasan tiasa ngabantosan dina keram.
  • Anjeun tiasa ngalaman seueul, utah, diare, muriang, ngageter, atanapi karaos capé. Gejala ieu biasana ngan ukur ngan sakedap sareng lirén nyalira. Pangalaman sareng kanyamanan tingkat saréréa bakal béda-béda.
  • Anjeun tiasa dipasihan resép ku dokter pikeun manajemén nyeri pikeun dieusi di apoték anjeun.

Saatos perawatan:  Rencanana pikeun dituturkeun ku telepon dina 2 dugi ka 3 minggu. Ieu penting pisan pikeun penderita gaduh ujian lanjutan utamina upami gejala kakandungan teu turun.

Aya pilihan pikeun penilaian susulan anjeun pikeun mastikeun yén anjeun parantos berhasil ngusir jaringan kehamilan anjeun sacara lengkep anu tiasa urang marios sareng anjeun. Émbaran Tambahan ngeunaan Pél Aborsi (Obat Aborsi):

Aborsi Médis
Lalajo video ieu on YouTube.


Punten tingali di handap pikeun parawatan perawatan Aborsi Pengobatan.

Perawatan Anjeun di Bumi

Aborsi pangobatan

Anjeun ogé tiasa ngaunduh PDF tina formulir ieu sacara lokal Ieuh.

Dinten ayeuna di FCHC:   Salila janjian anjeun di FCHC anjeun dikaluarkeun Pil Aborsi (Mifepristone). Ieu bisa ngabalukarkeun perdarahan.

Dina 48 jam Di Imah:  Anjeun dipasihan 4 tablet Misoprostol kanggo diinum sakumaha anu diarahkeun di bumi, sanajan perdarahan geus dimimitian.

Kumaha Nyokot Pél Anjeun salajengna: Mangga tingal Buku Panduan Pangobatan anjeun dipasihkeun.

  • 4 tablet misoprostol disayogikeun - Candak sakumaha anu diarahkeun ku dokter urang dina 24 dugi ka 48 jam.
  • Pilih waktos nalika anjeun gaduh privasi, aksés ka kamar mandi, sareng tiasa ngurus diri.
  • Kami nganjurkeun nyandak over-the-counter ibuprofen: opat (4) tablet 200mg sateuacan nyandak misoprostol.
  • Anjeun oge bisa neruskeun ngatur keram nyeri kalawan over-the-counter ibuprofen.
  • Pereda nyeri anu diresmikeun tiasa aman ditambah kana ibuprofen.
  • Anggo pad maxi – Inuman cairan – Dahar anu saé sareng mertahankeun rutinitas sapopoé supados anjeun nyaman.'

Naon nyangka:

  • Cramping, perdarahan sareng spotting diperkirakeun salami pangobatan Aborsi Pangobatan anjeun.
  • 2 dugi 48 jam saatos nyandak Misoprostol di bumi anjeun bakal ngalaman perdarahan parah-to-hampang sareng ningkat cramping, awét 4-8 jam
  • Kram anu parah pisan, langkung seueur tibatan waktos anu biasa, khususna gumpalan sareng jaringan kakandungan diusir
  • Chills, muriang, seueul, utah jeung / atawa diare mangrupakeun efek samping umum tina obat.
  • Perdarahan ngurangan dina 48 jam. Perdarahan anu henteu teratur sareng bercak tiasa diteruskeun salami 6-8 minggu dugi ka période salajengna.
  • Upami bintik-bintik sareng perdarahan terus-terusan, anjeun punten nelepon kami. Anjeun ogé tiasa nyatet dina Laporan Kabugaran Tindak Lanjut 2-minggu anjeun.
  • Hormon kakandungan laun-laun turun jadi gejala kakandungan suda dina 10-14 poé, tapi tés hormon cikiih bakal terus positif pikeun 4 nepi ka 6 minggu.
Naon anu kuring kedah dihindari?

• Bantalan kedah dianggo saatos prosedur anjeun pikeun ngawas perdarahan. FCHC nyarankeun anjeun nyingkahan tampon atanapi cangkir siklus menstruasi dugi perdarahan parantos ngalambatkeun sareng anjeun ngan ukur ningali.

• Ulah make pangobatan heunceut atawa suppositories iwal mun geus dipariksa ka dokter anjeun. Ulah douche.

• FCHC nyarankeun refraining tina aktivitas seksual pikeun salajengna 7 poé.
Naon anu kudu dipigawé pikeun cageur gancang sarta gampang?

• Balik deui ka kagiatan normal anjeun pas anjeun tiasa. Anjeun teu kedah ranjang sésana. Anjeun tiasa mandi sareng mandi.

• Ngarasakeun hawa seger jeung latihan. Jalan-jalan biasa sareng latihan ringan tiasa ngabantosan ngirangan kram.

• Ngubaran cramping kalawan Ibuprofen. Pek tiis atanapi bantalan pemanasan dina beuteung atanapi tonggong handap tiasa ngabantosan. Anjeun oge bisa meuseul Anjeun
beuteung pikeun ngaleungitkeun keuheul.

• Aktivitas beurat (ngangkat beurat, latihan) bisa ningkatkeun perdarahan. Ieu normal.
Émbaran penting tambahan:

• Anjeun bisa ngaharepkeun periode dina 4-6 minggu sanggeus aborsi Anjeun.

• jaman mimiti Anjeun bakal heavier tur panjang, bakal kaasup gumpalan leutik kalawan cramping heavier ti biasa. Ieu normal.

• Inpormasi kontrasépsi tiasa dipendakan di dieu: www.bedsider.org/birth--control.  

• Kakandungan bisa lumangsung saméméh perioda Anjeun salajengna.

• Kakandungan cikiih tés hormon hCG bakal positif nepi ka 4-8 minggu. Telepon upami prihatin.

• waragad potongan sadia pikeun neraskeun jasa GYN
Nelepon kami upami anjeun ngalaman:

• muriang pengkuh - 100.4 atawa saluhureuna salila 3 jam atawa leuwih

• cramping pengkuh parna atawa nyeri teu mantuan ku nginum obat

• Perdarahan beurat pisan: SOAKING 1 hampang Maxi unggal jam na atawa ngaliwatan 4 atawa leuwih gumpalan badag ukuran walnut atawa leuwih badag pikeun 2 jam atawa leuwih. 

• utah terus-terusan atawa diare salila 24 jam

• Malaise parna atawa kalemahan 48 jam sanggeus misoprostol

• Gejala kakandungan persisten sanggeus 2 minggu, atawa lamun teu boga periode ku 8 minggu.

 

DINA DUA (2) MINGGU LENGKAP LAPORAN KESEHATAN TINDAKAN Anjeun:    

  • online: buka www.fallschurchhealthcare.com/follow-up   atanapi,
  • nelepon kami pikeun ngalengkepan Laporan Kabugaran anjeun dina 703 532-2500  atanapi,
  • Falls Church Healthcare Center ogé nawiskeun janjian nuturkeun jalma. Telepon pikeun nyieun pasini

Dina Opat (4) Minggu Ngalengkepan Uji Hormon HCG Urine Anjeun Dipasihan. Nelepon kami upami anjeun gaduh masalah.