Telehealth sayogi!

FCHC bangga ngumumkeun yén kami parantos nerapkeun Telehealth salaku bagian tina janjian perawatan aborsi anjeun. Telehealth ngamungkinkeun anjeun pendak sareng pendidik pasién urang pikeun marios riwayat médis anjeun sareng anjeun, ngaliwat pilihan anjeun, sareng ngajawab patarosan naon waé anu anjeun gaduh - dina hiji waktos sareng di lokasi anu cocog pikeun anjeun!  Pilarian terang deui di urang Kaca Telehealth.

Obat Aborsi (Pil Aborsi)

A aborsi pangobatan (ogé katelah "pil aborsi") nyaéta tengtrem jeung epektip metode pikeun aborsi ngalangkungan 9 minggu.

Di Falls Church Healthcare kami nganggo kombinasi 2 pangobatan pikeun ngeureunkeun kakandungan: Μifepгistоnе sareng Μisоpгostоl

Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pendak sareng pendidik pasién anjeun pikeun ngabahas prosedur sareng perasaan anjeun sareng prihatin sateuacan janji ieu. Staf kami aya di dieu pikeun ngadukung sareng ngabantosan pasién sareng anu sami sareng anjeun dina pangalaman ieu.

Ngalengkepan prosedur aborsi pangobatan nyalira ngan ukur 5-10 menit. Nanging, anjeun kedah ngarep-arep aya di pusat kami pikeun janji anjeun pikeun 1.5 kana jam 2 - anu kalebet pendaptaran, dokumen, jasa lab, marios prosedur sareng janji perawatan aborsi anjeun anu saleresna.

Naon nyangka:

  1. Dina janjian perawatan aborsi anjeun ahli klinik urang bakal masihan anjeun pangobatan anu munggaran, Ifepгistоnе. Ieu blok hormon progesteron anu ngadukung kakandungan. Tanpa hormon ieu, pinding endometrial sareng ngembangkeun kakandungan ngaleutikan tina témbok rahim.
  2. Pangobatan anu kadua, Isоpгostоl, anu anjeun bakal candak di bumi, ngabantosan serviks ngalembut sareng kram rahim sareng perdarahan (sapertos dina waktos anjeun) mimiti ngabantosan kakandungan anu réngsé. Kram sareng perdarahan sedeng dugi ka beurat.

Di Kantor Kami:  Anjeun bakal ngelek pil anu munggaran. Teu ilahar aya sababaraha titik atanapi bahkan perdarahan saatos pangobatan munggaran, tapi prosedur na henteu acan réngsé.

Di bumi: Anjeun bakal nyandak tablet Μisоpгostоl sakumaha anu diarahkeun, ngabantosan rahim ngontrak sareng kosong. Anjeun bakal nyandak pil ieu 12 dugi 48 jam engké, ngémutan rekomendasi dokter anjeun sareng jadwal pribadi anjeun. Saatos anjeun nyandak Μisоpгostоl anjeun bakal ngalaman perdarahan sareng kram kuat anu tiasa parah, dramatis atanapi ngan saukur mirip sareng salah sahiji jaman "goréng" anjeun. Ieu tiasa lepas sababaraha jam.

  • Pad pemanasan tiasa ngabantosan dina keram.
  • Anjeun tiasa ngalaman seueul, utah, diare, muriang, ngageter, atanapi karaos capé. Gejala ieu biasana ngan ukur ngan sakedap sareng lirén nyalira. Pangalaman sareng kanyamanan tingkat saréréa bakal béda-béda.
  • Anjeun tiasa dipasihan resép ku dokter pikeun manajemén nyeri pikeun dieusi di apoték anjeun.

Saatos perawatan:  Rencanana pikeun dituturkeun ku telepon dina 2 dugi ka 3 minggu. Ieu penting pisan pikeun penderita gaduh ujian lanjutan utamina upami gejala kakandungan teu turun.

Aya pilihan pikeun penilaian susulan anjeun pikeun mastikeun yén anjeun parantos berhasil ngusir jaringan kehamilan anjeun sacara lengkep anu tiasa urang marios sareng anjeun. Émbaran Tambahan ngeunaan Pél Aborsi (Obat Aborsi):

Aborsi Médis
Lalajo video ieu on YouTube.


Punten tingali di handap pikeun parawatan perawatan Aborsi Pengobatan.

Perawatan Anjeun di Bumi

Aborsi pangobatan

Anjeun ogé tiasa ngaunduh PDF tina formulir ieu sacara lokal Ieuh.

INGKEUN UNTUK NAMPI

  • Di FCHC:  Pil Aborsi (Μifepгistone), dicandak nalika anjeun janji di FCHC. Ieu tiasa nyababkeun perdarahan
  • Di bumi:  Isopгostol: Candak sakumaha diarahkeun di bumi, bahkan upami pendarahan parantos dimimitian

Catetan penting:

  • Cramping, perdarahan sareng / atanapi spotting diarepkeun
  • 2 nepi ka 48 jam saatos nyandak Μisopгostol di bumi anjeun bakal ngalaman perdarahan parah-ka-hampang sareng ningkat kram, awét 4-8 jam
  • Kram parah pisan, langkung seueur tibatan periode biasa biasana, utamina nalika gumpalan sareng jaringan kakandungan diusir
  • Geter, muriang, seueul, utah sareng / atanapi diare biasa
  • Pendarahan turun dina 48 jam. Pendarahan henteu teratur sareng spotting tiasa neraskeun salami 6-8 minggu. Punten laporkeun spotting sareng perdarahan anu terus-terusan dina Online / Telepon Follow-up Penilaian
  • Hormon kakandungan laun ngirangan, sareng gejala kakandungan ngaleuleuskeun dina waktos 10-14 dinten

Kumaha Ngatur

  • 4 Μisopгostol tablet disadiakeun - Candak sakumaha paréntah ku dokter urang
  • Pilih waktos nalika anjeun gaduh privasi, aksés ka kamar mandi, sareng tiasa ngurus diri
  • Kami ngarékoméndasikeun nyandak ibuprofen over-the-counter: opat (4) tablet 200mg saencan ngalakukeun Μisopгostol
  • Anjeun ogé tiasa neraskeun ngatur nyeri ku ibuprofen over-the-counter nalika kram
  • Pereda nyeri anu diresepkeun tiasa aman ditambihan kana ibuprofen
  • Nganggo pad maxi - Inuman cairan - Dahar saé - Istirahat
Naon Hindarkeun
  • Teu sanggama salami 7 dinten
  • Henteu aya dina heunceut dugi ka perdarahan kalem dina 3-7 dinten
  • Teu aya tampon atanapi cangkir haid dugi ka pendarahan kalem dina 3-7 dinten
  • Teu aya pangobatan heunceut atanapi supositoria kacuali ditunjuk ku dokter salami 7 dinten

    Kumaha cageur gancang sareng gampang
    • Balik ka kagiatan normal ku énjingna, kalebet pancuran atanapi mandi
    • Ngarasakeun hawa seger sareng olahraga
    • Ngubaran kram kalayan ibuprofen. Bungkus tiis atanapi pemanasan dina beuteung atanapi handap beuteung tiasa ngabantosan
    • Aktivitas anu beurat (ngangkat beurat, latihan) tiasa ningkatkeun perdarahan. Ieu normal
    Info tambahan
    • Anjeun tiasa ngarepkeun waktos dina 4-8 minggu saatos aborsi anjeun.
    • Mangsa munggaran anjeun tiasa langkung beurat sareng langkung lami kalebet gumpalan alit sareng langkung kenteng tibatan biasana
    • Kakandungan tiasa lumangsung sateuacan période salajengna. Inpormasi perencanaan kulawarga www.bedsider.org/methods
    • Tés kencing hormon hCG kakandungan tiasa positip dugi ka 4-6 minggu. Nelepon upami prihatin
    • Waragad diskon sayogi kanggo neraskeun jasa GYN
    Nelepon kami lamun ngalaman
    • Demam pengkuh - 100.4 atanapi langkung langkung 4 jam atanapi langkung
    • Kram parah atanapi nyeri henteu ditulungan ku pangobatan
    • Pendarahan pisan beurat: ngaleueut pad maxi unggal jam salami 3 jam atanapi langkung berturut-turut
    • Muntah atanapi diare pengkuh 24 jam saatos Μisopгostol
    • Teu aya waktos ku 8 minggu atanapi gejala kakandungan anu pengkuh

      NGALENGKEPAN KAILIKAN SUSULUGA TIASA MINGGU SULUNG PANJENJAKAN DIRI SORANGAN

    • Online: buka fallchurchhealthcare.com/follow-up atanapi Telepon 703-532-2500.
    • Salila pandemi COVID Falls Church Healthcare Center nyayogikeun Online / Telepon Tuturkeun Peniléyan.
    • Sateuacan Penilaian Tindak Lengkep anjeun ngalengkepan tés hormon hCG kakandungan cikiih anu dipasihkeun.