Tentang Kami

Diajar ngeunaan sajarah, misi sareng tujuan ti pusat kami ti Rosemary Codding, pangadeg sareng sutradara FCHC.

Misi kami:

Curug Garéja Puseur Kaséhatan - Misi Kami
Lalajo video ieu on YouTube.

Sejarah Kami:

Curug Garéja Puseur Kaséhatan - Sejarah
Lalajo video ieu on YouTube.

Hubungan Kami sareng Kasempetan Komunitas sareng Relawan:

Curug Garéja Puseur Kaséhatan - Sukarelawan
Lalajo video ieu on YouTube.

FCHC ngadukung awéwé dina nyandak peran aktif dina karaharjaan ku nyayogikeun perawatan kaséhatan, rahasia, rahasia sareng perawatan aborsi.

Privasi, kaamanan sareng perawatan pribadi anjeun, pasién kami, mangrupikeun prioritas kami.

  • Kami ngamajukeun hak pasién ngalangkungan sadaya jasa kami. Prakték kana standar pangluhurna ACOG, Féderasi Aborsi Nasional, sareng Departemen Kaséhatan Virginia, urang ngagaduhan rékaman kaamanan anu teu aya tara dina perawatan aborsi.
  • Kami ngabagéakeun pasién ti sadayana budaya, orientasi seksual sareng éksprési génder, kalebet kabutuhan unik pikeun panyatur basa Internasional, jalma kabutuhan khusus sareng pasién Lesbi, Bisexual, Transgender sareng Queer. Kami nyayogikeun perawatan kaséhatan anu ngarti, ngadukung, & kualitas. FCHC mangrupikeun pusat ginekologi anu berorientasi masarakat. Pasién urang kauntungan tina 50 taun réproduktif sareng kasehatan awéwé awéwé anu parantos disayogikeun ku staf kami.
  • Kami nyayogikeun perawatan kaséhatan anu propésional sareng rahasia di waragad terjangkau pikeun penderita gaji swasta sareng ngabagéakeun paling asuransi, Rencana pamayaran tiasa diatur sakumaha sababaraha bantuan dana pikeun duanana gynecology kaduga sareng perawatan aborsi.

Kahadéan, sopan santun, Pamahaman sareng Hormat mangrupikeun sudut atanapi hubungan sabar-padamelan urang.

  • Staf sareng pusat kami tujuanna pikeun nyiptakeun lingkungan anu aman sareng paduli pikeun sadaya pasién urang. Kami ngabagéakeun pasién ti sadayana budaya, orientasi seksual sareng ungkapan gender, kalebet kabutuhan unik pasien Lesbi, Bisexual, Transgender sareng Queer.
  • FCHC komitmen pikeun pamahaman, dukungan, perawatan kaséhatan anu kualitas.

Kami tempat anu aman pikeun nyandak kaputusan penting.

  • Staf ahli gynecologists anu dilisensikeun, perawat, pendidik sabar, pembimbing, sareng pangurus mangrupikeun ahli anu khusus kana perawatan kaséhatan réproduktif.
  • Staf sareng klinis kami multibasa sareng multikultural.
  • Kami komitmen pikeun hak unggal awéwé pikeun janten pamilon dina kasihatanana nyalira. Ieu kalebet hak pikeun ngajawab patarosan anjeun sareng diinpormasi ngeunaan diagnosis médis anjeun, prosedur, komplikasi anu mungkin sareng inpormasi ngeunaan pangobatan sareng naon waé akibat poténsial.

Prinsip urang (Kami percanten anjeun bakal nyandak kaputusan anu pangsaéna pikeun miara masa depan anjeun, iman anjeun, haté anjeun, sareng kulawarga anjeun.)

  • Kami nganut paningkatan sareng parobihan dina kaséhatan réproduktif pikeun masihan perawatan anu cocog sareng conto.
  • Kami nyayogikeun sareng suasana anu henteu ngadukung, ngadukung, sareng miara.
  • Kami narékahan pikeun ngadidik unggal pasién and kulawargana, pikeun ngajarkeun aranjeunna prinsip dasar kasihatan.
  • Pikeun nyayogikeun Podomoro réproduktif holistik.
  1. Kami nyaluyukeun pendidikan pasién anjeun, nyandak kaputusan, prosedur médis, sareng perawatan nurutan kanggo karesep sareng kabutuhan masing-masing.
  2. Kami parantos ngabantosan awéwé sareng kulawargana nyandak kaputusan ngeunaan kakandungan anu henteu direncanakeun ti 2002.
  3. Kami terang yén anjeun sadar yén nalika anjeun hamil teu aya jalan maju tanpa pangorbanan.

Diaku Nasional

Falls Church Healthcare parantos diakuan sacara nasional pikeun advokasi pro-pilihan anu teu leueur ti saprak diadegkeun di 2002.

Kami sumanget sareng aktip nolak serangan politik ayeuna ngeunaan hak réproduktif. Tuturkeun kami dina halaman Facebook kami.

FCHC ngajabat salaku co-sponsor pikeun Maret pikeun Kahirupan Awéwé sareng staf sareng pendukungna ngagabung sareng Maret Wanita di Washington dina spanduk kami "Mawa Ngan Cinta".

Tilas pasién, médis sareng lembaga sosial teraskeun ningali awéwé ka Pusat kami anu nembé direnovasi, kasaksian yén masarakat terus mikawanoh kualitas sareng ngahargaan jasa pro-pilihan komprehensif anu ditawarkeun ku Pusat sareng staf kami anu dédikasi.

Curug Garéja Kaséhatan Center bangga janten anggota Féderasi Aborsi NasionalJaringan Perawatan Aborsi, DC Doulas pikeun Pilihan Koléktif, Dokter pikeun Kaséhatan Réproduktif, Pusat Hak Réproduksi, Katolik pikeun Pilihan ogé Asosiasi Profesional Kaséhatan Reproduksi (sateuacan ditutup dina taun 2019). Kami ngadukung NARAL VirginiaPasukan Tugas Pertahanan Klinik Washington, nu Koalisi Agama pikeun Pilihan Réproduktif, sarta Iman Nyaring.

FCHC kadaptar dina Klinik Aborsi Online, Aborsi.com, Pananjung Aborsi jeung ineedana.com.

Curug Garéja Kaséhatan Center senang ngabéwarakeun yén ayeuna pusat kami anu pangpayunna di Virginia sareng salah sahiji ti dua di DC Metropolitan Area anu nyayogikeun jasa doula pro-pilihan ka pasién urang. Ngarasa Luncat ka diajar langkung seueur ngeunaan urang ku nelepon kami.

#REALCLINICS

Teu kedah sieun, # RealClinics aya di dieu. Kalayan inisiatif législatif anu ngadukung klinik palsu, kami hoyong mastikeun pasién sareng anu milari aborsi, yén kami panyadia perawatan aborsi anu nyata. Salah sahiji anu nyayogikeun sadaya pilihan pikeun kakandungan anjeun, ngadukung kaputusan anjeun sareng nyayogikeun anjeun perawatan kaséhatan anu pangsaéna.