FAQs

Ieu di handap aya sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun ku pasién urang.

Upami anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi peryogi klarifikasi punten taroskeun ka salah saurang Pendidik Pasien atanapi staf médis nalika anjeun sumping pikeun janji atanapi taros Kami.

Inpormasi anu ditepikeun di dieu kanggo tujuan pendidikan hungkul. Inpormasi ieu sanaos dianggap akurat henteu dijamin; éta tiasa janten panerapan interpretasi, kasalahan atanapi hapunten.


Henteu yakin sabaraha jauhna dina kakandungan anjeun? Anggo urang Penghitungan Kehamilan

 

Ngeunaan Aborsi

Aborsi pisan aman, utamina nalika dilakukeun mimiti kakandungan. Seueur panilitian anu parantos dilakukeun anu nunjukkeun yén gaduh aborsi dina trimester kahiji langkung seueur langkung aman tibatan ngagaduhan orok. Malah aborsi engké langkung bahaya tibatan ngagaduhan orok. https://rewirenewsgroup.com/article/2008/01/11/four-abortion-myths-dispelled/
Urang sadayana gaduh pangalaman anu béda sareng réaksi pikeun nyeri. Dokter anu béda nganggo cara anu béda pikeun ngendalikeun nyeri. Kalayan padika Aspirasi D & D anu dianggo di pusat kami, ngan ukur aya sababaraha menit kram. Sanaos normal pikeun sieun nyeri, sieun nyeri henteu matak janten faktor anu paling penting dina kaputusan anjeun. Anjeun bakal ditawarkeun ubar pikeun ngabantosan nyeri sareng dipasihan sababaraha langkah rémédial pikeun ningkatkeun kanyamanan anjeun. Pendidik kaséhatan urang bakal ngabantosan anjeun milih pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun: aborsi prosedural bari hudang sareng ubar pikeun ngabantosan kanyamanan anjeun, nalika bobo, atanapi aborsi médis nganggo pil aborsi di bumi.

Leres. Sadaya istilah ieu ngarujuk kana metode aborsi anu aman sareng épéktip anu sami anu urang sayogi dugi ka umur kehamilan 9 minggu. Kanggo inpormasi lengkep, tingali kami Kaca Aborsi médis.

A aborsi prosedural, ogé kawanoh salaku aborsi aspirasi, biasana dikaluarkeun ku cara anu disebat aspirasi vakum. Prosedur na biasana biasana ngan ukur lima nepi ka sapuluh menit, sareng mangrupikeun layanan ginekologi di kantor anu umum. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur di urang Kaca Aborsi Prosedural. Aborsi prosedural ditawarkeun dina umur kehamilan 15 minggu, 6 dinten.

An perkiraan pangukuran minggu kakandungan tiasa diitung tina tanggal haid terakhir anjeun. Kami parantos nyayogikeun a Kalkulator kakandungan anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun tanggal periode terakhir anjeun nyayogikeun perkiraan.

Punten émut:  Ngan ukur ujian, tés kakandungan, atanapi ultrasound ku dokter anu tiasa mastikeun kakandungan sareng perkiraan panjang kakandungan. Mangsa anu lasut henteu kedah hartosna anjeun hamil, sareng ngagaduhan periode henteu hartosna anjeun hamil teu reuneuh.

 

KASILIHAN JANJI ANJEUN

Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja muragkeun kaséhatan sareng kasalametan sadayana sacara serius, sareng kami parantos ngalakukeun langkah-langkah pikeun ngirangan paparan COVID-19 pikeun pasién sareng pagawé urang. Anjeun tiasa maca buletin utama kami di dieu:  FCHC sareng COVID-19.

Dina raraga nangtayungan kaséhatan anjeun sareng staf kami:

    • Kami ngan ukur ngabagéakeun pasién di kantor sareng lobi urang dina waktos ayeuna. Aya "daerah tunggu" jangka pondok dina gedong tapi di luar pusat pikeun mitra sareng dukungan jalma.
    • Di daérah check-in kami di lawang panto kami suhu anjeun bakal dicandak sareng anjeun bakal ngalengkepan formulir survey COVID mastikeun yén anjeun henteu ngalaman gejala. Kami ogé naros anjeun pikeun ngaku yén kami ngambah kontak pikeun ngalindungan pasién sareng staf kami.
    • Pasén sareng staf urang kedah maké masker leres sepanjang waktos di jero pusat. Kami tiasa nyayogikeun hiji kanggo anjeun upami diperyogikeun.
    • Pasién sareng staf urang kedah nyeuseuh atanapi ngaleungitkeun leungeun sateuacan sateuacan lebet ka pusat.
    • Pasén dibéré clipboard sareng pulpén kanggo dianggo salami kunjunganna.  Kami ogé masihan anjeun tanda "OCCUPIED" pikeun korsi anjeun di lobi kami pikeun mastikeun yén sadayana nganggo korsi masing-masing.
    • Kami nyungkeun parantosan sareng ngalebetkeun dokumen asupan anjeun online. Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun marios éta saat janji anjeun.

No. Dugi ka 1 Juli 2020, Undang-Undang Perlindungan Kaséhatan Reproduksi Virginia (RHPA) disahkeun, ngaleungitkeun sarat kaayaan pikeun ultrasound wajib sareng waktos ngantosan! Ieu warta éndah - sabab kami yakin yén kaputusan perawatan médis kedah dilakukeun antara pasién sareng dokter tanpa gangguan nanaon.

Kami ngadorong anjeun pikeun ngamangpaatkeun sési Telehealth kami sateuacan janji anjeun langsung.  Sesi Telehealth ngamungkinkeun pikeun Pasién Pendidik urang pikeun marios bentuk pasién anjeun sareng ngajawab patanyaan anjeun. Éta bakal ngirangan waktos anu anjeun peryogikeun janten di Pusat pikeun janjian langsung anjeun.

Aborsi Médis: Upami anjeun parantos réngsé sési Telehealth, punten siapkeun kanggo aya di kantor dugi ka 1 1 / 2 jam pikeun ngarengsekeun jasa laboratorium sareng aborsi médis anjeun. Upami anjeun henteu tiasa ngarengsekeun sési Telehealth, siapkeun sareng kami pikeun 2 jam pikeun ngalengkepan pendaptaran, bentuk pasién, jasa lab, konsultasi sareng staf médis urang sareng aborsi médis anjeun.

Aborsi Prosedural: Upami anjeun parantos réngsé sési Telehealth, punten siapkeun kanggo aya di kantor dugi ka 2 1 / 2 jam pikeun ngalengkepan jasa laboratorium sareng prosedur anjeun. Upami anjeun henteu tiasa ngarengsekeun sési Telehealth, siapkeun sareng kami sakitar jam 3 pikeun ngalengkepan pendaptaran, bentuk pasién, jasa lab, konsultasi sareng staf médis urang sareng prosedur anjeun. Upami période terakhir anjeun langkung ti 12 minggu ka pengker, rencanana janten di tengah dugi ka jam 4.

Darah unggal jalma mangrupikeun salah sahiji tina opat jinis utama: A, B, AB, atanapi O. Jinis getih ditangtukeun ku jinis antigén dina sél getih. Antigén nyaéta protéin dina permukaan sél getih anu tiasa nyababkeun réspon tina sistem imun. Faktor Rh mangrupikeun jenis protéin dina permukaan sél getih beureum. Kaseueuran jalma anu ngagaduhan faktor Rh positip. Jalma anu henteu ngagaduhan faktor Rh nyaéta Rh-négatip.

Tés faktor Rh mangrupikeun tés rutin anu kalebet dina tés getih anjeun. Upami getih anjeun henteu gaduh antigen Rh, maka disebat Rh-négatip. Upami ngagaduhan antigen, maka disebat Rh-positip. Upami anjeun Rh-négatip, anjeun bakal nampi ubar anu disebat Rh immunoglobulin saatos aborsi. Rh immunoglobulin mangrupikeun produk getih anu tiasa nyegah peka tina indung Rh-négatip.

kira-kira 15%  jalma anu Rh-Negatif.

Faktor Rh henteu mangaruhan kaséhatan umum hiji jalma. Nanging, masalah tiasa kajantenan nalika kakandungan nalika getih orok ngagaduhan faktor Rh sareng getih indung henteu, nanging tiasa dicegah dina kaseueuran kasus ku pangobatan imunoglobulin (RhIg).

Éta gumantung kana prosedur anjeun. Upami janjian anjeun kanggo pangobatan ("pil") atanapi prosedur "hudang", anjeun tiasa tuang tuangeun ringan sateuacan janjian.

Upami janjian anjeun nyaéta pikeun aborsi prosedural IV sédasi (nalika bobo),  ULAH tuang, nginum, mamah atanapi ngaroko 6 jam sateuacan waktos janji anjeun. Anjeun tiasa nyandak pangobatan anu dibutuhkeun ku cai sakedap.

Leres, nyatana anjeun bakal ditawarkeun kurupuk, cookies, jus, téh atanapi soda di ruang pamulihan. Saatos prosedur médis atanapi bedah anjeun tiasa neraskeun jadwal dahar normal anjeun. Kami nunjukkeun yén anjeun milih anu langkung enteng, gajih rendah sareng gampang nyerna dahareun mimitina.

Éta gumantung kana prosedur anjeun. Pikeun aborsi médis (pil) atanapi pikeun aborsi prosedural (anestetik lokal), anjeun tiasa nyetir nyalira (tapi tiasa aya anu nyetir upami anjeun hoyong). Nanging upami anjeun gaduh ubar keur nengtremkeun / ubar keur ngabius (bakal bobo) pikeun prosedur anjeun, anjeun moal tiasa ngajalankeun diri ka bumi. Punten aya anu nganteur anjeun ka bumi (langkung saé saha waé anu bakal ngabantosan anjeun lebet sareng bérés) sabab anjeun henteu tiasa nyetir sorangan ka bumi. Kami ngarékoméndasikeun henteu nyetir sahenteuna 6 jam tambahan.

Pendidik kaséhatan urang bakal ngabahas ieu langkung jauh sareng anjeun, tapi kami nyarankeun ulah aya anu nyelapkeun naon waé dina heunceut anjeun tujuh poe pikeun ngaleutikan résiko inféksi anjeun.

Leres. Pangalaman pribadi anjeun sareng kasuburan bakal diteruskeun sapertos sateuacan. Seueur anu reuwas mendakan langkung gampang pikeun hamil saatos aborsi! Prosedur D & C seueur seueur kagunaan dina gynecology kalebet léngkah munggaran pikeun panguburan kasuburan. Éta salah sahiji alesan kunaon pilihan ngendalikeun kalahiran mangrupikeun bagian anu penting dina Pendidikan Kaséhatan pusat urang. Kami ngajukeun yén anjeun mimiti nganggo pilihan anu anjeun pilih langsung.

Réspon émosional sadayana pikeun aborsi na beda-beda - sareng sadayana leres. Panilitian nunjukkeun yén antukna waktos, seuseueurna anu parantos milih aborsi henteu teu ngarasa kaduhung ngeunaan kaputusanana, tapi malah relief. 

Proyek Obrolan Aborsi ngagaduhan bagian anu lengkep ngeunaan Ngungkulan Sehat Saatos Aborsi anu kami nyarankeun anjeun baca. Kami ogé nyarankeun anjeun ningali Sateuacan sareng Saatos Aborsi anu kalebet sababaraha video sareng sumber konseling.

Upami anjeun ngaraos bakal ngabantosan pikeun nyarios sareng batur ngeunaan pangalaman anjeun, urang tiasa nyarankeun sumber-sumber ieu anu ngagaduhan pangalaman sareng konsultasi pasca aborsi sareng anu moal ngahukum tina kaputusan anjeun.

Maria Ines Butler, MSW, LCSW

https://thrivetherapycenter.com/therapists 10560 Main Street Suite # PH4 Fairfax, VA 22030 703-507-0963 | Se habla español

Danille S. Drake, PhD

https://www.danilledrakephd.com/ 131 Great Falls Street, Suite 101 Falls Church, VA, 22046 703-532-0221

Bonnie Sunda Sobel, RN, LCSW, BCD

http://www.bonniersobel.com/ 7643 Garéja Leesburg Pike Falls, VA, 22043 703-969-7871

 

TELEKESEHATAN

Telehealth mangrupikeun pasini anu aman sareng virtual sareng salah saurang pendidik pasién urang ku pidéo atanapi konperénsi audio. Telehealth tiasa ngajantenkeun perawatan médis anjeun langkung terjangkau sareng ngahémat waktos.
Sababaraha kauntungan Telehealth kalebet:
  • Ngakses perawatan dina waktos sareng tempat anu langkung merenah pikeun anjeun. Telehealth ngamungkinkeun pikeun anjeun nyambung sareng salah sahiji pendidik pasién urang jarak jauh tibatan sacara fisik aya di Pusat kami. Anjeun tiasa ngakses Telehealth tina kanyamanan bumi anjeun atanapi dimana waé. Salaku tambahan, program Telehealth urang kalebet jam sonten.
  • Ngakses perawatan dina lingkungan anu langkung raoseun. Anjeun tiasa milih dimana anjeun badé angkat nalika anjeun ngobrol sareng pendidik sabar kami. Naha éta di bumi anjeun atanapi di bumi réréncangan, kalayan dukungan anu aya sareng anjeun atanapi nyalira, anjeun tiasa mutuskeun lingkungan anjeun. (Oge? Upami anjeun aya di bumi anjeun nyalira, anjeun henteu kedah nganggo masker!)
  • Nyéépkeun waktos kirang di kantor kami saatos janji anjeun langsung. Rata-rata, ngagunakeun Telehealth ngirangan jumlah waktos anjeun bakal aya di Pusat kami sakitar 20-30 menit.
  • Ngahasilkeun pamayaran parsial anu aman (minimal $ 100) atanapi bahkan pembayaran pinuh ku kartu kiridit online. Naon kasaimbangan sésana tiasa mayar dina pasini anjeun langsung. (Upami anjeun nganggo asuransi, urang tiasa parios kabijakan anjeun sareng bakal masihan terang anjeun ngeunaan sinyalna sareng co-pay anjeun.)
Pendidik pasién sareng anjeun bakal marios bentuk inpormasi pasién anjeun, kalebet bentuk asupan médis anjeun, sareng marios naon anu bakal kajantenan dina janji aborsi di-jalma anjeun. Éta ogé aya pikeun ngajawab patalékan anu anjeun ngagaduhan atanapi atoskeun masalah anu aya.
Telehealth mangrupikeun kalebet komponén pasini perawatan aborsi anjeun sareng teu aya biaya tambahan. Dina janjian Telehealth anjeun, Nanging, urang nyungkeun pamayaran $ 100 anu lumaku pikeun biaya janjian aborsi anjeun. Nalika anjeun ngaksés doxy.me kanggo janjian Telehealth anjeun, pendidik pasién anjeun bakal ngirim pesen anu ngajukeun inpormasi kartu kiridit / debit anjeun $ 100. (Pamrosésan pembayaran ditangani ku Stripe, prosesor pembayaran anu dipercaya sareng terkenal. Inpormasi kartu kiridit henteu diatur ku Falls Church Healthcare Center ogé doxy.me.)

Upami anjeun mayar pasini perawatan aborsi nganggo asuransi swasta, kami bakal mamatahan upami aya copay atanapi co-insurance urang bakal naroskeun pikeun ngumpulkeun nalika janjian Telehealth anjeun.
  • heula, Nyuhungkeun Pasini online. Pendidik anu sabar bakal ngirim email atanapi nyauran anjeun pikeun ngajadwalkeun pasini Telehealth dina waktos anu anjeun pikahoyong. Anjeun bakal nampi email sareng konfirmasi téks.
  • Pas anjeun nyungkeun janjian anjeun, mangga ngalengkepan anjeun inpormasi pasien ngabentuk onlineKami hoyong masihan pendidik sabar urang cekap waktos pikeun marios riwayat médis anjeun sareng mastikeun yén sadaya dokumen anu diperyogikeun aya dina urutan.
  • Baca inpormasi dina halaman wéb kami kira-kira aborsi ubar jeung aborsi prosedural. Ngarasa Luncat mikir sagala patarosan anjeun.
  • Pilih rohangan dimana anjeun raoseun sareng tiasa nyarios sacara bébas. Upami anjeun hoyong anu ngadukung janten aya sareng anjeun, henteu kunanaon.
  • Sakitar lima menit sateuacan janji anjeun, lebet kana sési Telehealth nganggo tautan anu disayogikeun. Pastikeun pikeun nuliskeun nami anjeun sakumaha éta nunjukkeun dina bentuk inpormasi pasién anjeun.
  • Boga kartu kiridit / debit siap sahingga anjeun tiasa mayar $ 100 anu lumaku pikeun janjian aborsi anjeun.
Sumuhun. Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja ngajantenkeun privasi pasién urang sacara serius. Éta mangrupikeun salah sahiji alesan urang milih doxy.me salaku platform Telehealth kami - sabab aranjeunna dipikaterang pikeun patuh HIPAA sareng standar privasi sareng kaamanan sanés anu dilarapkeun pikeun organisasi Podomoro.

Sesi Telehealth anjeun nyaéta énkripsi tungtung-to-tungtung - hartosna henteu aya server di tengah ngupingkeun atanapi nyimpen pidéo atanapi kontén naon tina sési.

Kanggo inpormasi salajengna, doxy.me gaduh halaman sareng detil ngeunaan kaamanan sareng palaksanaan privasi aranjeunna.
Enya! Platform online anu kami anggo pikeun Telehealth nyaéta doxy.abdi (dianggo ku langkung ti 200,000 panyawat kasihatan di dunya), sareng éta tiasa diaksés ngalangkungan pangotektak wéb dina smartphone ogé dina komputer Windows, Mac sareng Chromebook sareng dina tablet anu tangtu. Tingali di handap pikeun syarat téknis langkung lengkep.
Platform online anu kami anggo pikeun Telehealth nyaéta doxy.abdi (dianggo ku langkung ti 200,000 panyawat kasihatan di dunya), sareng éta dirancang dianggo dina seueur alat anu béda kalayan syarat sistem minimal:

Windows / Mac / Chromebook: Anjeun peryogi komputer nganggo audio (mikropon, speaker atanapi headphone), video (webcam), salah sahiji panyungsi ieu: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge atanapi Safari 11+ (versi pangénggalna), sareng konéksi internét anu padet. (Aya langkung seueur detil di Halaman syarat sistem doxy.me's.)

ios na Android: Safari 11+ dina versi panganyarna tina ios; Google Chrome dina Android. Anjeun peryogi peryogi WiFi atanapi rencana data.

doxy.me henteu tiasa dianggo sareng Amazon Kindle atanapi e-reader sanés dina waktos ayeuna.

Aya alat anu sayogi pikeun tés sambungan jaringan anjeun pikeun mastikeun yén éta bakal ngatur doxy.me hasil.
Kami resep nganggo doxy.me kanggo sési Telehealth urang supados pasién sareng pendidik urang silih tingali nalika nyarios, ogé ngabagi inpormasi penting dina layar.

Upami anjeun henteu ngagaduhan komputer atanapi smartphone anu cocog, atanapi anjeun langkung resep ngalaksanakeun sési télhealth liwat telepon, punten nunjukkeun ieu nalika anjeun Nyuhungkeun Pasini atanapi nyauran kami dina 703-532-2500 sareng kami bakal damel sareng anjeun kana solusi pikeun ngahubungi kami.
Éta henteu kunanaon. Sababaraha pasién urang langkung resep pendak di Pusat kami. Basa maneh Nyuhungkeun Pasini, pastikeun milih "Kuring resep sési pendidikan pasién kuring dina janji pribadi kuring." Kami bakal damel pikeun ngajadwalkeun janji pribadi anjeun, sareng pendidikan pasién anjeun bakal kalebetkeun. Punten waspada yén janjian anjeun sigana kira-kira 90 menit deui nalika pendidikan pasién lumangsung di Pusat kami.

 

INFORMASI Pikeun PATIENTO YOUNGER TI 18

Hukum idin Parental Virginia ngalakukeun teu mangaruhan kabébasan anjeun pikeun milih jasa médis anu sah sareng dijamin konstitusional upami anjeun "minor emansipasi", anu hartosna éta:
  • Anjeun nikah atanapi cerai; or
  • Anjeun nuju tugas aktif di Angkatan Bersenjata AS; or
  • Anjeun daék hirup misah sareng sajaba ti sepuh anjeun kalayan idin ti sepuh anjeun; or
  • Anjeun gaduh paréntah pengadilan émansipasi
Ampir sadaya kasus, upami anjeun budak leutik anu teu dibébaskeun sareng anjeun hoyong ngeureunkeun kakandungan anjeun, anjeun kedah ogé:
  1. Meunang idin ti salah sahiji kolot anjeun, wali anjeun, wali atanapi loco parentis; or
  2. Anjeun tiasa pendak sareng pribadi sareng hakim anu tiasa ngesahkeun aborsi tanpa idin ti sepuh anjeun.
Kolot / wali anjeun kedah nandatanganan formulir anu ngaku idin pikeun kaputusan nampi perawatan aborsi. Ieu tiasa lumangsung ku salah sahiji dua cara:
  1. Upami salah sahiji sepuh anjeun, wali, wali atanapi loco parentis bisa sumping sareng anjeun ka Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja:  aranjeunna ngan saukur bakal ngalengkepan sareng ngadaptarkeun "otorisasina idin", mangrupikeun formulir anu tiasa kami nyayogikeun, sareng parantos di notariskeun ku salah sahiji notaris anu dipimilik ku staf. Notaris bakal meryogikeun ID poto anu sah ti sepuh / wali anjeun.
  2. Upami salah sahiji sepuh anjeun, wali, panjaga atanapi loco parentis teu tiasa sumping sareng anjeun ka Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja:  aranjeunna kedah nyetak sareng ngalengkepan ieu di handap Bentuk Otorisasi idin (Inggris / Españolsareng gaduh eta notariskeun  Notaris bakal meryogikeun ID poto anu sah ti sepuh / wali anjeun sareng panginten peryogi buktina idéntitas anjeun.  Punten bawa formulir notaris kana janjian anjeun.
Kami ngadorong anjeun ngobrol sareng kolot upami anjeun tiasa ngalakukeun éta sacara aman (tingali "Ma, Pa, Abdi Kakandungan" - sumber pikeun nonoman sareng kolotna) sareng urang tiasa ngabantosan anjeun nyarios ka aranjeunna; punten ngaraos bebas nyarios sareng salah saurang pendidik kasihatan urang (703-532-2500).

Nanging upami anjeun teu tiasa nyarios ka sepuh, anjeun tiasa nganggo bypass yudisial. A bypass yudisial nyaéta nalika anjeun tiasa angkat ka hakim (pangadilan budak ngora) anu bakal ngayakeun sawala swasta sareng anjeun pikeun mutuskeun naha anjeun tiasa aborsi tanpa idin ti sepuh atanapi tanpa béja ka kolot anjeun. Curug Garéja Kaséhatan Center atanapi grup pro-pilihan sanés tiasa nempatkeun anjeun hubungan sareng pengacara sukarela pikeun ngabantosan ngobrol sareng hakim. Pengacara tiasa sareng anjeun sareng hakim. Sadaya ieu gratis. Kanggo inpormasi lengkep, telepon pendidik kaséhatan kami di 703-532-2500.
  • In DC: teu aya ijin parental atanapi syarat béwara.
  • In MD: diperyogikeun dokter ngabéjaan kolot. Hukum ngamungkinkeun dokter pikeun ngaleungitkeun bewara upami éta bakal nyababkeun budak leutik anu disiksa, upami éta henteu demi kapentingan budak leutik, atanapi upami budak leutik parantos déwasa.
Upami anjeun hoyong terang ngeunaan hukum di nagara bagian sanés, mangga tingali ka Guttmacher Institute's Tinjauan Hukum Aborsi
NO. Hukum anu ngabutuhkeun idin parental ngan ukur dilarapkeun ka aborsi pikeun nonoman anu umurna langkung ngora ti 18 taun. Anjeun, dina sagala umur, ngagaduhan hak hukum pikeun ngobrol sareng konselor, sareng kéngingkeun KB sareng kéngingkeun jasa médis GYN sanés kalayan lengkep sacara rahasia.

 

Kontrol Lahir / Kontrol

Éta ngan ukur dianggo nalika anjeun anggo! Kongrés Amérika Ahli Obstetricians sareng Gynecologists (ACOG) parantos nyiptakeun seueur ngabantosan FAQ anu ngalangkungan sakitar unggal bentuk pangandaran lahir.

Anjeun oge bisa buka bedog.org pikeun milarian metodeu kontrol kalahiran anu pangsaéna kanggo anjeun. Kadali kalahiran sanés hiji-ukuran-cocog-sadayana maka penting pikeun diperhatoskeun kabutuhan ANJEUN pikeun milarian cara ngontrol kalahiran anu tiasa dianggo pikeun anjeun!

Kontrasépsi darurat nyaéta kontrol kalahiran anu bérés anu nyegah kakandungan saatos séks. Anjeun tiasa langsung ngagunakeun kontrasépsi darurat atanapi dugi ka 3 dinten saatos hubungan séks upami anjeun pikir kadali kalahiran anjeun gagal, anjeun henteu nganggo kontrasépsi, atanapi anjeun kapaksa hubungan séks. Kontrasépsi darurat nyababkeun anjeun kurang kamungkinan anjeun bakal hamil. Éta henteu épéktip sapertos nyandak kontrol kalahiran sateuacanna, janten upami anjeun aktip sacara séksual atanapi ngarencanakeun, tong ngandelkeun kontrasépsi darurat salaku panyalindungan anjeun nyalira tina kakandungan. Kontrasépsi darurat teu ngajagaan ngalawan inféksi anu ditularkeun séksual.

 

PEPERIKSAAN GÉNÉOLOGI

Kami resep RN Sharla Taylor's, dkk, Universitas Iowa Departemen Obstetrics & Gynecology, walon:

"Sapanjang kahirupan urang, urang kedah seueur pilihan. Pilihan ieu mangaruhan kulawarga, babaturan, dunungan, sareng anu terakhir tapi teu saeutik, urang. Pilihan anu urang candak ayeuna mangaruhan kana pilihan anu bakal urang candak di pikahareupeun. Pilihan perawatan kaséhatan sapertos diét, latihan, kabiasaan kaséhatan, sareng ujian fisik tiasa janten diantara kaputusan penting urang. Kaséhatan urang mangrupikeun salah sahiji aset anu paling berharga urang, tapi sering teuing urang ngalalaworakeun kana kabutuhan fisik urang atanapi ngembangkeun kabiasaan anu tiasa nganyenyeri urang. Pilihan pinter anu tiasa urang laksanakeun pikeun mastikeun kasihatan anu saé nyaéta gaduh ujian ginekologis taunan sareng gumantung kana riwayat médis anjeun. Pap Smear, tés saderhana anu henteu ngalibatkeun seueur waktos atanapi ngarareunah. Pap Smear bakal ngadeteksi masalah poténsial cervix (bubuka rahim) atanapi heunceut (saluran lahir) mimiti janten aranjeunna tiasa didiagnosis sareng dirawat. Alesan anu sanés anu sanés pikeun ujian taunan anjeun nyaéta kusabab ahli kaséhatan anjeun ogé bakal nyandak ujian payudara, cek tekanan darah, ujian panggul sareng ngupingkeun haté sareng paru-paru anjeun. Tés sanés tiasa dilakukeun dumasar kana kabutuhan anjeun sareng riwayat kaséhatan. Parasaan anu saé upami anjeun terang yén anjeun séhat sareng anjeun ngalakukeun bagian pikeun tetep tetep kitu. ”

ie, Kuring henteu kantos terang iraha waktos abdi badé kajantenan. Upami kuring janten gaduh haid kuring naha kuring kedah ngajadwalkeun deui nalika perdarahan parantos liren?

Kusabab hasil uji Pap Smear langkung akurat nalika haid teu lumangsung, langkung saé pikeun nyobaan ngajadwalkeun, atanapi ngajadwalkeun deui, janji anjeun janten sanés salami waktos anjeun. (Nanging ieu tiasa janten rumit upami anjeun ngalaman perdarahan rahim anu teu berfungsi atanapi haid henteu teratur.) Waktos anu pangsaéna pikeun pamariksaan Pap Smear nyaéta salami dua minggu saatos tungtung aliran menstruasi. Diskusikeun ieu sareng salah saurang pendidik kaséhatan urang nalika anjeun nelepon.

Anjeun tiasa résiko langkung ageung pikeun hasil Pap abnormal upami:

    • anjeun parantos ngalaman hubungan séks sateuacan umur 18
    • anjeun gaduh sajarah séks sareng sababaraha pasangan
    • indung anjeun nyandak DES (Di-Ethyl-Stilbestrol) - pangobatan, anu parantos dikonsumsi pikeun komplikasi kakandungan tangtu ti taun 1940-an nepi ka 1960an
    • anjeun sering inféksi anu tiasa sumebar ngalangkungan kontak séks
    • anjeun ngaroko
    • anjeun parantos hamil sateuacan umur 18 taun
    • anjeun saurang lalaki transgender anu parantos ngagaduhan terapi hormon anu mastikeun gender

 

finances

Waragad tiasa dibayar nganggo kontan, MasterCard, Visa, American Express, cek kasir atanapi pesenan artos. Sadaya biaya kedah dibayar nalika jasa disayogikeun. Kami nampi rencana Rencana Asuransi Kaséhatan utama sareng tiasa parios manpaat anjeun; parios kami Pamawa Asuransi Ditampi daptar pikeun langkung seueur inpormasi.

Anjeun tiasa cocog pikeun bantuan kauangan pikeun ngabantuan mayar aborsi. Punten taroskeun ngobrol sareng salah saurang staf kami ngeunaan panyaringan kualifikasi pikeun pembiayaan tambahan nalika anjeun janji.

Curug Garéja Kaséhatan Center digawekeun ku panyadia asuransi khusus anu didaptarkeun di handap ieu:

AETNA (HMO, PPO, Pos, EPO, HDHP, HSA)Administrator CareFirst
AETNA CoventryCigna (HMO, PPO, OAP, SAR)
Administrator Tandatangan AETNAJaringan Kaséhatan Kahiji (Darurat GYN Ngan)
Lagu Bodas Palang Biru Shield  (HMO, PPO, POS, HDHP)Mangpaat HealthSCOPE
Lagu Healthkeepers (HMO)Kaséhatan Inovasi
Lagu Kaséhatan Ditambah Ditambah (Ngan ukur GYN)Kaséhatan Meritain (Ngan ukur GYN)
CareFirst Blue Palang Blue Shield (HMO, PPO, Kauntungannana Pilihan Biru, Pilihan Biru Ditambah)Multiplan (Jalan Beech, PHCS) (Ngan ukur GYN)

Upami pasién henteu yakin naha Kawijakan Asuransi maranéhna kalebet kauntungan kakandungan atanapi gynecology, urang tiasa nyarankeun yén aranjeunna nyauran nomer layanan palanggan kabijakan na di tukangeun kartu asuransi maranéhna pikeun klarifikasi.

 

Mangpaat Asuransi Bantahan: Verifikasi manpaatna nyaéta teu jaminan sinyalna atanapi persetujuan pamayaran. Kauntungan tunduk kana sadaya ketentuan rencana kalebet eligibility, syarat, pangaluaran sareng watesan. Tekad akhir bakal dilakukeun pas klaim parantos ditinjau sareng diolah ku operator asuransi.

penting: Pamawa asuransi meureun nutupan jasa pasién. Nanging, seueur rencana kaséhatan do kalebetkeun dikurangan tinggi anu panyadia tiasa nyayogikeun kanggo mayar sadayana sateuacan aranjeunna badé ngawitan ngalayanan jasa anjeun.  Punten piwuruk ka pasién pikeun ngahubungi jasa anggota panyadia pikeun mariksa sinyalna sareng pikeun mastikeun naha deduksi tiasa diterapkeun.

 

Ati-ati KLINIK Palsu!

Ati-ati Klinik Palsu

Kutipan tina halaman wéb Federasi Aborsi Nasional https://prochoice.org/naf-helps-samantha-bee-expose-crisis-pregnancy-centers/ )

Pusat Kehamilan Krisis (CPCs) gaduh sejarah panjang awéwé anu ngahaja nyasabkeun awéwé pikeun nyegah aranjeunna aksés perawatan aborsi. Salaku conto sababaraha ngahaja milih namina pikeun nyasabkeun awéwé kana percanten yén aranjeunna nawiskeun seueur jasa, kalebet perencanaan kulawarga sareng perawatan aborsi, padahal nyatana aranjeunna nawiskeun sanés. Éta tiasa nawiskeun sonogram gratis tapi moal masihan anjeun salinan atanapi ngirimkeun ka kami pikeun perawatan anu anjeun teraskeun. BPK ngiklankeun caket judul Aborsi, Kakandungan, Pusat Awéwé atanapi Klinik. BPK tiasa milarian nyalira caket panyadia perawatan aborsi anu sah salaku usaha anu ngahaja mamingan penderita lebet ka pusatna.

Sanaos BPK ngagambarkeun dirina salaku klinik médis sareng ngadesek awéwé pikeun sumping pikeun pilihan konsultasi, aranjeunna henteu nyayogikeun pilihan konsultasi lengkep sareng umumna henteu bakal ningali perawatan aborsi atanapi kontrol kalahiran. BPK parantos nganggo taktik anu ditujukeun pikeun reureuh malahan ngaganggu atanapi nyingsieunan awéwé tina pilihan anu pangsaéna pikeun aranjeunna malahan masihan inpormasi anu palsu sareng nyasabkeun dina raraga ngabahekeun awéwé tina milih aborsi. Pikeun panangtayungan anjeun nyalira, taroskeun ka BPK anjeun ngahubungi upami aranjeunna masihan perawatan aborsi atanapi masihan rujukan aborsi. Jawaban anu éas sareng henteu jelas pikeun patarosan ieu kedah ngajantenkeun anjeun curiga.