Kami di Curug Garéja Puseur Kaséhatan Garéja terang yén pasién urang tiasa nyanghareupan tantangan kauangan nalika pandemi ieu.

Warta anu saé! Urang tiasa ngabantosan!  Bantuan kauangan atanapi rencana pamayaran tiasa sayogi pikeun boh aborsi sareng gynecology. Klik didieu kanggo inpo nu leuwih seueur. Punten wartosan kami upami anjeun resep kana rencana pamayaran nalika anjeun janji.

Di Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja Falls teu aya biaya anu disumputkeun.

Harga anu anjeun tingali dihandap ngasupkeun sadaya jasa kami anjeun peryogi pikeun aborsi kualitas anjeun. Sababaraha panyadia sanésna bakal nunjukkeun biaya dasar sareng nambihan biaya tambahan. Waragad FCHC di antarana:

  • Dasar Lab Services kalebet 1 Tés Darah Kakandungan sakumaha diperyogikeun
  • Tés, pangobatan sareng ultrasound sakumaha diperyogikeun
  • Perawatan Aborsi (Pél Aborsi atanapi Aborsi Prosedural)
  • Turutan-Aborsi perawatan 2-4 minggu saatos aborsi anjeun (ku telepon atanapi internét, atanapi di jalma anu diperyogikeun)

BIAYA PEMBAYARAN SWASTA Pikeun ABORI JEUNG GINEKOLOGI

Kami pusat ginekologi komprehensif anu nawiskeun jasa éksténsif pikeun kasihatan réproduktif anjeun. Kami nyayogikeun seueur jasa anu teu didaptarkeun di handap ieu, janten punten nelepon kami di 703-532-2500 pikeun ngadangukeun perkawis aranjeunna sareng biaya anu berlaku.

diskon

  • Kami nawiskeun diskon anu sopan sareng sopan santun pikeun jasa perawatan aborsi pikeun pasién Medicaid, mahasiswa, sareng personil militér.
  • Rencana pamayaran bakal dipertimbangkeun dina unggal kasus.
  • Upami anjeun nyanghareupan tantangan kauangan, ngobrol kami pikeun ningali naha kami tiasa ngabantosan. Pencét didieu kanggo ningali Bantuan Keuangan sumber sareng saha urang damel.

asuransi

  • Kami ngabagéakeun ALL pasién anu nganggo atanapi henteu nganggo asuransi.
  • Daptar daptar tina Pamawa Asuransi Ditampi ATAWA nelepon pusatna dina 703-532-2500.
  • Punten nyayogikeun Inpormasi Asuransi anjeun nalika anjeun nyungkeun janji online atanapi janjian ku telepon.
  • Salaku kahadean ka anjeun, urang tiasa parios kauntungan sareng tanggung jawab kauangan anjeun sateuacan janji anjeun.

Éta tanggung jawab pasién pikeun terang perlindungan asuransi aranjeunna. Masing-masing pasién kedah ngartos yén aranjeunna sacara finansial tanggung jawab pikeun kunjungan anu ngaleuwihan jumlah panyalindunganna, copayment, jaminan koin sareng sésana dikurangan dina kabijakanana ogé anu ditolak ku kabijakanana. Salaku kahadean ka penderita kami kami tiasa parios manpaat anjeun, sareng salaku sopan santun kami tiasa ngalebetkeun klaim asuransi atas nami anjeun. Kawijakan individu anjeun ngalangkungan dunungan anjeun tiasa ngagaduhan larangan. Sanaos kaseueuran perusahaan asuransi gaduh kabijakan anu kalebet Layanan Ginekologis, Kontrasépsi sareng Aborsiasi, kabijakan individu anjeun moal kalebet jasa-jasa éta atanapi panginten tiasa dikirangan ageung atanapi dibayar sasarengan. Kami nyarankeun pisan pasién nelepon perwakilan layanan palangganna didaptarkeun dina kartu asuransi maranéhna pikeun verifikasi cakupanna.

pamayaran

  • Pamayaran atanapi Asuransi ko-bayar, ko-asuransi atanapi deduksi anu henteu dibayar diperyogikeun nalika jasa anjeun.
  • Bentuk pembayaran anu tiasa ditampi: Tunai sareng kiridit kiridit utami (kalebet VISA, American Express, MasterCard, jst.). Kami entong nampi cék.
  • Pernyataan anu tiasa dieusian tiasa disayogikeun upami anjeun hoyong ngajukeun klaim akun kaséhatan anjeun nyalira.

Waragad - biaya aborsi, biaya kontrol kalahiran Falls Church Healthcare Center di Falls Church, Va


[Tanggal Épéktip - 6 Januari 2021]

Jasa Perawatan Aborsiasi Pay

Panguburan Aborsi (Pél Aborsi) dugi 9 minggu$475
Aborsi Prosedural (Aspirasi Aborsi) dugi ka 12 minggu | Lokal (Hudang)$440
Aborsi Prosedural (Aspirasi Aborsi) dugi ka 12 minggu | Sedasi IV (Saré)$550
Aborsi Prosedural (Aspirasi Aborsi) 13 minggu | Sedasi IV (Saré)$590
Aborsi Prosedural (Aspirasi Aborsi) 14-15 minggu | Sedasi IV (Saré)$825
Mini Dosis Rhogam Injeksi pikeun pasién sareng RH Negative Blood Factor (ngalangkungan 12 minggu)$65
Maxi Dose Rhogam Injeksi pikeun pasién sareng RH Negative Blood Factor (13-15 minggu)$100

Jasa Kontrol Kalahiran Pay Pribadi

Nguji Kakandungan Urin (UPT) di Pusatbebas
Konseling Pilihan Perencanaan Kulawarga (sareng Pendidik Pasien)$100
Suntik Depo-Provera (malikan atanapi énggal sareng perawat)$85
Konsultasi pikeun LARC (Long Acting Removable Contracéption)$150
Lebetkeun Paragard (10 taun sanés hormonal)*$1080
Selapkeun Mirena (5 taun hormonal)*$1160
Liletta Insertion *$850
IUD Pariksa dina waktos 3 bulanbebas
Ngaleupaskeun IUD - Pasén Anu Aya | Teu dirumuskeun$100
Ngaleupaskeun IUD - Pasén Anyar | Teu dirumuskeun$175
Nexplanon - Implemén Hormonal 3 Taun *$1025
Nexplanon - Pariksa dina 2 BulanHenteu Ngeusi
Nexplanon / Ngaleungitkeun Implanon | Teu dirumuskeun$200
LARC (Lakonan Panjang Kontrasépsi Anu tiasa dicabut) Lebetkeun *
nalika pasokan nyayogikeun alat anu disatujuan
$300
* Konsultasi pikeun LARC diperyogikeun sateuacan janjian sisipan. Kalebet ulasan ngeunaan metode, uji Chlamydia & Gonorrhea, mesen LARC anjeun. Upami tés Pap sanés ayeuna aya biaya lab $ 40 tambahan

Jasa Gynecology Pay Swasta

Muhun Ujian Awéwé Tahunan
$250
Ngawengku Ujian Pelvis, Ujian Payudara, sareng Perencanaan Kulawarga. Saringan ipis Pap Smear ipis ngan ukur diperyogikeun ku tungtunan ACOG énggal.
Ujian Wanoja ogé kalayan uji Chlamydia & Gonorrhea tambahan$280
Muhun Ujian Awéwé, Diskon$175
(Di aborsi susulan atanapi sareng IUD, Nexplanon atanapi jasa kualifikasi)
Muhun Ujian Awéwé, Diskon$200
(kalayan tés Chlamydia & Gonorrhea tambahan)
Sonogram - Evaluasi Awal tina kista, fibroid, jst.$190
Layar HPV ditambih kana Pap Smear$60
Tés Herpes kalayan Evaluasi Dokter$220
Perawatan kutil heunceut (awal)$175
Tés Cure (TOC) atanapi Pariksa Ulang w / Dokter$140
Colposcopy$250
Colposcopy sareng Biopsy$450
kalayan Anesthesia, tambahkeun $ 200
Cryosurgery$305
laser Ablasi (di kantor)$950
kalayan Anesthesia, tambahkeun $ 200

CATETAN: Waragad tiasa robih tanpa aya bewara matuh. Kanggo daptar lengkep Layanan Reproduksi anu sayogi di Pusat, punten nelepon 703-532-2500.

[balik deui ka luhur]