Bantuan Keuangan

Naha anjeun peryogi bantosan kauangan ku biaya jasa médis anjeun?

Curug Garéja Kaséhatan Center didaptarkeun pikeun nyayogikeun aman sareng HUKUM paduli posisi finansial pasien. Pusat kami damel sareng organisasi pendanaan anu tiasa tiasa ngabantosan upami anjeun peryogi bantosan kauangan. Nelepon Pusat kami di 703-532-2500 sareng nyarios sareng salah sahiji pendidik Pasien kami pikeun nyungkeun langkung seueur inpormasi. Anjeun tiasa ogé nunjukkeun ieu dina formulir online pikeun nyungkeun pasini.

Pencét di dieu pikeun ningali Biaya Jasa kami

Pendidik Pasien kami tiasa nyaring anjeun atas nami Féderasi Aborsi Nasional (NAF) pikeun nangtoskeun naha anjeun mumpuni pikeun bantosan kauangan. Nanging, urang ogé ngadorong anjeun pikeun narékahan ka organisasi sanés anu ogé tiasa ngabantosan:

  • nu Dana Aborsi DC nyayogikeun bantosan pikeun warga DC, Maryland, sareng Virginia; ogé jalma-jalma datang ka daérah DC ti luar daérah di luhur. Punten nelepon 202-452-7464 sareng ngantepkeun suratsora pikeun manajer kasus aranjeunna. Kalebet nami sareng nomer telepon anjeun, sabaraha minggu anjeun reuneuh, tanggal janjian dokter anjeun, sareng naha henteu kunanaon aranjeunna kéngingkeun suratsora. Sukarelawan bakal balik telepon anjeun dina waktos 24-48 jam
  • nu Proyék Merdika Reproduksi Richmond mungkin tiasa ngabantosan anjeun pikeun sumber pikeun aborsi anjeun. Siklus waragadna dimimitian dina kaping 1 sareng 15 bulan. Punten nelepon 1-888-847-1593 dina dinten-bulan éta, tinggalkeun surat sora anu lengkep sareng inpormasi janjian anjeun sareng Koordinator Intake bakal balik telepon anjeun dina waktos 24-48 jam.
  • nu Dana Aborsi Blue Ridge parantos ngalayanan individu anu peryogi bantosan mayar perawatan aborsi ti saprak 1989. Éta tiasa tiasa ngabantosan pendanaan aborsi trimester kadua pikeun pasién di Virginia Kalér. Punten nelepon 434-963-0669 sareng tinggaleun suratsora. Sukarelawan bakal balik telepon anjeun dina waktos 24-48 jam.
  • nu Dana Aksés Aborsi Walungan Anyar nyadiakeun rojongan finansial sarta praktis langsung ka Virginians Kulon jeung Appalachians anu teu bisa nanggung biaya hiji aborsi. NRAAF ogé ngabiayaan jalma anu cicing di daérah sanés nagara sareng / atanapi angkat ka, ti, atanapi di Virginia pikeun aborsi Virginia anu umurna 10+ minggu. Upami anjeun peryogi bantosan pikeun mayar aborsi, nelepon atanapi sms saluran pitulung rahasiana di 1-833-672-2310 or 540-553-8152. Pilih ext. 1 pikeun rojongan finansial. Anjeun oge bisa ngeusian formulir pamundut rojongan online maranéhanana. Sukarelawan bakal ngabalikeun telepon anjeun dina 24-48 jam.
  • nu Dana Aborsi Baltimore mangrupikeun organisasi sadaya-sukarela, organisasi nirlaba anu nyayogikeun bantosan kauangan pikeun jalma-jalma anu cicing di Maryland pikeun perawatan aborsi. Punten nelepon 443-297-9893 sareng tinggaleun suratsora. Kalebet nomer telepon anjeun, sabaraha minggu anjeun reuneuh, tanggal janji dokter anjeun, sareng naha henteu kunanaon aranjeunna kéngingkeun suratsora. Sukarelawan bakal balik telepon anjeun dina waktos 24-48 jam.

Kami di Falls Church Healthcare Center ngakuan yén pasien urang tiasa nyanghareupan tangtangan kauangan salami pandémik ieu. Punten wartosan kami upami anjeun resep kana rencana pamayaran nalika anjeun janjian.

Naha anjeun badé ngabantosan anu peryogi bantosan pikeun mayar perawatan aborsi di FCHC? Mangga parios kami nulungan halaman pikeun pilihan ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngadamel bédana!