Inpormasi pikeun Pasién Kami Dina 18

Aya sababaraha léngkah anu kedah dilakukeun pasién di handapeun umur 18 taun pikeun nampi perawatan aborsi. Punten kersa nelepon kami di 703-532-2500 sareng nyungkeun nyarios sareng pendidik kaséhatan. Aranjeunna tiasa ngabimbing anjeun ngalangkungan prosés sareng ngajawab patanyaan anu anjeun ngagaduhan.

Patarosan & Jawaban Upami Abdi Di Bawah 18:

Hukum idin Parental Virginia ngalakukeun teu mangaruhan kabébasan anjeun pikeun milih jasa médis anu sah sareng dijamin konstitusional upami anjeun "minor emansipasi", anu hartosna éta:
  • Anjeun nikah atanapi cerai; or
  • Anjeun nuju tugas aktif di Angkatan Bersenjata AS; or
  • Anjeun daék hirup misah sareng sajaba ti sepuh anjeun kalayan idin ti sepuh anjeun; or
  • Anjeun gaduh paréntah pengadilan émansipasi
Ampir sadaya kasus, upami anjeun budak leutik anu teu dibébaskeun sareng anjeun hoyong ngeureunkeun kakandungan anjeun, anjeun kedah ogé:
  1. Meunang idin ti salah sahiji kolot anjeun, wali anjeun, wali atanapi loco parentis; or
  2. Anjeun tiasa pendak sareng pribadi sareng hakim anu tiasa ngesahkeun aborsi tanpa idin ti sepuh anjeun.
Kolot / wali anjeun kedah nandatanganan formulir anu ngaku idin pikeun kaputusan nampi perawatan aborsi. Ieu tiasa lumangsung ku salah sahiji dua cara:
  1. Upami salah sahiji sepuh anjeun, wali, wali atanapi loco parentis bisa sumping sareng anjeun ka Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja:  aranjeunna ngan saukur bakal ngalengkepan sareng ngadaptarkeun "otorisasina idin", mangrupikeun formulir anu tiasa kami nyayogikeun, sareng parantos di notariskeun ku salah sahiji notaris anu dipimilik ku staf. Notaris bakal meryogikeun ID poto anu sah ti sepuh / wali anjeun.
  2. Upami salah sahiji sepuh anjeun, wali, panjaga atanapi loco parentis teu tiasa sumping sareng anjeun ka Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja:  aranjeunna kedah nyetak sareng ngalengkepan ieu di handap Bentuk Otorisasi idin (Inggris / Españolsareng gaduh eta notariskeun  Notaris bakal meryogikeun ID poto anu sah ti sepuh / wali anjeun sareng panginten peryogi buktina idéntitas anjeun.  Punten bawa formulir notaris kana janjian anjeun.
Kami ngadorong anjeun ngobrol sareng kolot upami anjeun tiasa ngalakukeun éta sacara aman (tingali "Ma, Pa, Abdi Kakandungan" - sumber pikeun nonoman sareng kolotna) sareng urang tiasa ngabantosan anjeun nyarios ka aranjeunna; punten ngaraos bebas nyarios sareng salah saurang pendidik kasihatan urang (703-532-2500).

Nanging upami anjeun teu tiasa nyarios ka sepuh, anjeun tiasa nganggo bypass yudisial. A bypass yudisial nyaéta nalika anjeun tiasa angkat ka hakim (pangadilan budak ngora) anu bakal ngayakeun sawala swasta sareng anjeun pikeun mutuskeun naha anjeun tiasa aborsi tanpa idin ti sepuh atanapi tanpa béja ka kolot anjeun. Curug Garéja Kaséhatan Center atanapi grup pro-pilihan sanés tiasa nempatkeun anjeun hubungan sareng pengacara sukarela pikeun ngabantosan ngobrol sareng hakim. Pengacara tiasa sareng anjeun sareng hakim. Sadaya ieu gratis. Kanggo inpormasi lengkep, telepon pendidik kaséhatan kami di 703-532-2500.
  • In DC: teu aya ijin parental atanapi syarat béwara.
  • In MD: diperyogikeun dokter ngabéjaan kolot. Hukum ngamungkinkeun dokter pikeun ngaleungitkeun bewara upami éta bakal nyababkeun budak leutik anu disiksa, upami éta henteu demi kapentingan budak leutik, atanapi upami budak leutik parantos déwasa.
Upami anjeun hoyong terang ngeunaan hukum di nagara bagian sanés, mangga tingali ka Guttmacher Institute's Tinjauan Hukum Aborsi
NO. Hukum anu ngabutuhkeun idin parental ngan ukur dilarapkeun ka aborsi pikeun nonoman anu umurna langkung ngora ti 18 taun. Anjeun, dina sagala umur, ngagaduhan hak hukum pikeun ngobrol sareng konselor, sareng kéngingkeun KB sareng kéngingkeun jasa médis GYN sanés kalayan lengkep sacara rahasia.

Kami nyarankeun marios sumber daya ieu:

"Ma, Pa, Abdi Kakandungan"