Rékam Rékaman Médis

* NEW! * Formulir ieu ayeuna masihan anjeun kasempetan pikeun nyuhunkeun FCHC ngaleupaskeun rékaman médis ATAWA pikeun FCHC nyuhunkeun lembaga médis sanés ngaluarkeun rékaman médis ka FCHC. Aya euweuh muatan pikeun menta FCHC nanya ka lembaga médis séjén pikeun rékaman anjeun atas nama anjeun.

CATETAN IF REQUESTING FCHC Ngirim rékaman médis anjeun ka anjeun: Falls Church Podomoro Center, per Virginia Code (8.01-413), bisa ngecas fee nyalin nepi ka $0.50 per kaca (pikeun max 50 kaca) salian ti $20.00 pilarian tur fee penanganan. Anjeun bakal dibere beja naon biaya pikeun nyayogikeun rékaman médis anjeun. Pangmayaran tiasa dilakukeun ngaliwatan telepon ku kartu kiridit/debit atanapi ku kas atanapi kartu kiridit/debit upami anjeun bakal nyandak rékaman anjeun di Pusat.

Curug Garéja Kaséhatan Center bakal teu sabar email rékaman.

Nalika ngirim rékaman pasién ku surat, Pusat Garéja Kaséhatan Garéja bakal ngeusi tambahan biaya $ 7.95 sareng ngirim rékaman ngalangkungan Prioritas Surat.

Kanggo patarosan anu langkung seueur ngeunaan ngaleupaskeun rékaman médis, punten nelepon kami di 703-532-2500 atanapi email medical-records@fallschurchhealthcare.com .