Rékam Rékaman Médis

CATETAN: Pusat Perawatan Kaséhatan Gereja Falls, per Virginia Code (8.01-413), tiasa ngeusi batre biaya nyalin dugi ka $ 0.50 per halaman (maksimal 50 halaman) salian ti biaya milarian sareng nanganan $ 20.00. Anjeun bakal dibéjaan kumaha biaya pikeun nyayogikeun rékaman médis anjeun. Pamayaran tiasa dilakukeun ngalangkungan telepon ku kiridit / kartu debit atanapi ku kontan atanapi kiridit / kartu debit upami anjeun badé nyandak rékaman anjeun di Pusat.

Curug Garéja Kaséhatan Center bakal teu sabar email rékaman.

Nalika ngirim rékaman pasién ku surat, Pusat Garéja Kaséhatan Garéja bakal ngeusi tambahan biaya $ 7.95 sareng ngirim rékaman ngalangkungan Prioritas Surat.

Kanggo patarosan anu langkung seueur ngeunaan ngaleupaskeun rékaman médis, punten nelepon kami di 703-532-2500 atanapi email medical-records@fallschurchhealthcare.com .