Nyayogikeun Penilaian Tulisan

Hatur nuhun pikeun nuturkeun sareng kami ngeunaan pamulihan anjeun sareng balik deui ka kasihatan saatos nampi perawatan di Falls Church Healthcare Center.

Punten pasihan kami pembaruan ngeunaan pamulihan anjeun nganggo formulir di handap, atanapi telepon kami di 703-532 = 2500 kanggo nyarios sareng salah sahiji perawat urang. Anjeun ogé tiasa nunjukkeun dina formulir ieu aya masalah atanapi patarosan anu khusus anu anjeun masih gaduh sareng urang bakal senang nelepon anjeun deui. Punten tong ragu nelepon kami upami anjeun hoyong ngabahas masalah anjeun. Kami di dieu pikeun ngalayanan anjeun.