Telehealth sayogi!

FCHC bangga ngumumkeun yén kami parantos nerapkeun Telehealth salaku bagian tina janjian perawatan aborsi anjeun. Telehealth ngamungkinkeun anjeun pendak sareng pendidik pasién urang pikeun marios riwayat médis anjeun sareng anjeun, ngaliwat pilihan anjeun, sareng ngajawab patarosan naon waé anu anjeun gaduh - dina hiji waktos sareng di lokasi anu cocog pikeun anjeun!  Pilarian terang deui di urang Kaca Telehealth.

Aborsi Prosedural - Saré (Ngaliwatan 15 Minggu)

Gaduh aborsi prosedural mangrupikeun pilihan anu aman & épéktip pikeun ngeureunkeun kakandungan.

A aborsi prosedural, ogé kawanoh salaku aborsi aspirasi, biasana dikaluarkeun ku cara anu disebat aspirasi vakum. Prosedur na biasana biasana ngan ukur lima nepi ka sapuluh menit, sareng mangrupikeun layanan ginekologi di kantor anu umum.

Sedengkeun prosedur dirina ngan ukur sababaraha menit, diperyogikeun waktos tambihan kanggo pendaptaran, dokumen, jasa lab sareng pamulihan. Punten rencanana janten di kantor kami pikeun 2.5 - 3 jam pikeun janjian perawatan aborsi anjeun. (Upami waktos haid terakhir anjeun langkung ti 12 minggu ka pengker, punten rencanana janten di kantor kami pikeun dugi ka 4 jam.)

Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pendak sareng pendidik pasién anjeun pikeun ngabahas prosedur sareng perasaan anjeun sareng prihatin nalika anjeun janji. Staf kami aya di dieu pikeun ngadukung sareng ngabantosan pasién sareng anu sami sareng anjeun dina pangalaman ieu.

Dina video di handap ieu, Dr Jan Fruiterman, salah sahiji ahli gynecologists anu parantos disahkeun ku dewan di Falls Church Healthcare Center, ngajelaskeun aborsi aspirasi:

Curug Garéja Puseur Kaséhatan - Aspirasi Aborsias
Lalajo video ieu on YouTube.

Naon nyangka

Anjeun bakal ditunjuk pendidik pasién anu ngajabat salaku pembela anjeun pikeun ngabantosan anjeun dina dokumen, marios pasini sareng ngajawab patanyaan anjeun. Dina janjian anjeun, sonogram anjeun bakal diala sareng riwayat médis marios, padamelan laboratorium dilakukeun sareng pre-pangobatan dibéré sateuacan anjeun disiapkeun pikeun prosedur na. Ieu mangrupikeun kasempetan penting pikeun anjeun pikeun minuhan tim médis anjeun sareng bersantai.

Prosedur aborsi bakal dilakukeun ku salah saurang Klinik Certified Board kami. Prosedur na nyalira ngan ukur sababaraha menit sareng ilaharna henteu dilakukeun dugi ka cikal bakal visualisasi ku sonogram, biasana saatos kandungan 5-6 minggu.

  • Persiapan serviks lumangsung sateuacan prosedur ngalangkungan misoprostol anu ngalemeskeun cervix
  • Sedasi IV dikaluarkeun (bobo).
  • Alat médis stilil, pelebur sareng kanula, dilebetkeun sacara lembut ngaliwatan rongga heunceut, kana lawang cervix sareng kana rahim.
  • Canula disambungkeun kana alat anu bakal nyeuseup hipu anu diperyogikeun pikeun aman nyabut jaringan kakandungan tina rahim. Ieu tiasa nyada, sora ngaganggu.
  • Nuturkeun prosedur na, urang ngantepkeun waktos cekap nyageurkeun di ruang rawat pasién urang. Anjeun bakal dibébaskeun sareng instruksi anu ditulis sareng lisan ngeunaan cara ngurus diri sareng naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ngagaduhan masalah.

Sateuacan prosedur aborsi anjeun

  • Hindarkeun hubungan seksual sadinten sateuacan prosedur
  • Cegah douches 48 jam sateuacan prosedur
  • Hindarkeun krim heunceut atanapi pangobatan 1 minggu sateuacan prosedur
  • Punten entong nganggo kuku kuku
anjeun anu gaduh Sedasi IV - émut:
  • TEU tuang, nginum, nyapek permén karét (henteu nganggo sungut) 6 jam sateuacan janji anjeun. Pastikeun nginum cai sateuacan anjeun mimiti puasa.
  • Punten bawa batur sareng anjeun pikeun ngusir anjeun ka bumi ... anjeun moal tiasa nganterkeun anjeun ka bumi.
  • Rencanana janten di pusat sahenteuna 3-4 jam. Anjeun bakal gaduh waktos pulih 30 menit di ruang sabar.

SELEPAS prosedur aborsi anjeun

  • Pendarahan heunceut henteu ngabahayakeun sareng sababaraha ngarareunah tiasa langsung saatos prosedur na.
  • Sababaraha awéwé panginten kedah nganggo bantalan salami sababaraha dinten saatos prosedur na.
  • Patuh kana pitunjuk dokter pikeun kunjungan lanjutan sareng tés anu diperyogikeun.
  • Anjeun bakal dipasihan parawatan saatos anu kalebet teu aya kagiatan seksual sahenteuna 1 minggu.

Sakitar 3 minggu saatos prosedur anjeun, mangga kontak FCHC kanggo nyayogikeun status tindak lanjut. Anjeun tiasa ngalakukeun kitu ku nelepon kami atanapi ngeusian formulir tindak lanjut kami di https://www.fallschurchhealthcare.com/follow-up .

Punten Catet: Ngalengkepan tés kakandungan cikiih sateuacan nelepon bakal ngabantosan perawat kami dina penilaian tindak lanjut anjeun.

Kami ngadorong sareng bakal ngabantosan anjeun dina ngajalajah sababaraha pilihan KB / KB.

Émbaran Tambahan ngeunaan Aborsi Prosedural nganggo Aspirasi Vakum

Kumaha cara operasi aborsi?
Lalajo video ieu on YouTube.

Mangga tingali di handap pikeun parawatan perawatan aborsi Prosedural.

Perawatan Anjeun di Bumi

Aborsi Prosedural

Anjeun ogé tiasa ngaunduh PDF tina formulir ieu sacara lokal Ieuh.

Naon anu kuring tiasa ngarepkeun di bumi?

  • GEDAHAN: Anjeun tiasa ngalaman perdarahan anu lumangsung salila 5-7 dinten, teras ngalaman spotting anu lumangsung salila saminggu tambahan atawa leuwih. Jumlah perdarahan bakal rupa-rupa pikeun tiap jalma. Kanggo sababaraha pasien, perdarahan eureun sareng dimimitian pikeun sababaraha dinten dina hiji waktos. Batur bisa jadi teu boga getih pisan. Biasana ngaluarkeun gumpalan nalika ngaluarkeun getih. Spotting bisa persist nepi ka siklus menstruasi Anjeun salajengna.
  • KAMPUNG: Seueur pasien ngalaman kram anu sami sareng keram siklus menstruasi atanapi langkung kuat. Upami diperyogikeun, anjeun tiasa nyandak pangobatan anu ngandung ibuprofen, naproxen atanapi acetaminophen pikeun ngabantosan ngarareunah. Candak pangobatan ieu nurutkeun parentah produsén urang.
  • Parobahan HORMON: Hormon kakandungan laun-laun turun sareng gejala kakandungan bakal suda dina 10-14 dinten, tapi tés hormon hCG cikiih tetep positif salami 4 dugi ka 6 minggu.

Naon anu kuring kedah dihindari?

• Bantalan kedah dianggo saatos prosedur anjeun pikeun ngawas perdarahan. FCHC nyarankeun anjeun nyingkahan tampon atanapi cangkir siklus menstruasi dugi perdarahan parantos ngalambatkeun sareng anjeun ngan ukur ningali.

• Ulah make pangobatan heunceut atawa suppositories iwal mun geus dipariksa ka dokter anjeun. Ulah douche.

• Upami anjeun ngagaduhan sedasi IV, ulah nyetir salami 24 jam.

• FCHC nyarankeun refraining tina aktivitas seksual pikeun salajengna 7 poé.
Naon anu kudu dipigawé pikeun cageur gancang sarta gampang?

• Balik deui ka kagiatan normal anjeun pas anjeun tiasa. Anjeun teu kedah ranjang sésana. Anjeun tiasa mandi sareng mandi.

• Ngarasakeun hawa seger jeung latihan. Jalan-jalan biasa sareng latihan ringan tiasa ngabantosan ngirangan kram.

• Ngubaran cramping kalawan Ibuprofen. Pek tiis atanapi bantalan pemanasan dina beuteung atanapi tonggong handap tiasa ngabantosan. Anjeun oge bisa meuseul Anjeun
beuteung pikeun ngaleungitkeun keuheul.

• Aktivitas beurat (ngangkat beurat, latihan) bisa ningkatkeun perdarahan. Ieu normal.
Émbaran penting tambahan:

• Anjeun bisa ngaharepkeun periode dina 4-6 minggu sanggeus aborsi Anjeun.

• jaman mimiti Anjeun bakal heavier tur panjang, bakal kaasup gumpalan leutik kalawan cramping heavier ti biasa. Ieu normal.

• Inpormasi kontrasépsi tiasa dipendakan di dieu: www.bedsider.org/methods.  Kakandungan bisa lumangsung saméméh perioda Anjeun salajengna.

• Kakandungan cikiih tés hormon hCG bakal positif nepi ka 4-8 minggu. Telepon upami prihatin.

• waragad potongan sadia pikeun neraskeun jasa GYN
Nelepon kami upami anjeun ngalaman:

• muriang pengkuh - 100.4 atawa saluhureuna salila 3 jam atawa leuwih

• cramping pengkuh parna atawa nyeri teu mantuan ku nginum obat

• Perdarahan beurat pisan: SOAKING 1 hampang Maxi unggal jam na atawa ngaliwatan 4 atawa leuwih gumpalan badag ukuran walnut atawa leuwih badag pikeun 2 jam atawa leuwih. 

• utah terus-terusan atawa diare salila 24 jam

• gejala kakandungan pengkuh sanggeus 2 minggu
• Mun anjeun teu boga periode ku 8 minggu.

IN DUA (2) MINGGU LENGKAP LAPORAN KESEHATAN TINDAKAN Anjeun:    

  • online: buka www.fallschurchhealthcare.com/follow-up   atanapi,
  • nelepon kami pikeun ngalengkepan Laporan Kabugaran anjeun dina 703 532-2500  atanapi,
  • Falls Church Healthcare Center ogé nawiskeun janjian nuturkeun jalma. Telepon pikeun nyieun pasini

Dina Opat (4) Minggu Ngalengkepan Uji Hormon HCG Urine Anjeun Dipasihan. Nelepon kami upami anjeun gaduh masalah.