Telehealth sayogi!

FCHC bangga ngumumkeun yén kami parantos nerapkeun Telehealth salaku bagian tina janjian perawatan aborsi anjeun. Telepon ngamungkinkeun anjeun pendak sareng pendidik pasién urang pikeun marios riwayat médis anjeun sareng anjeun, ngaliwat pilihan anjeun, sareng ngajawab patarosan naon waé anu anjeun gaduh - dina hiji waktos sareng di lokasi anu cocog pikeun anjeun!  Pilarian terang deui di urang Kaca Telehealth.

Aborsi Prosedural - Hudang (Ngaliwatan 12 Minggu)

Gaduh aborsi prosedural mangrupikeun pilihan anu aman & épéktip pikeun ngeureunkeun kakandungan.

A aborsi prosedural, ogé kawanoh salaku aborsi aspirasi, biasana dikaluarkeun ku cara anu disebat aspirasi vakum. Prosedur na biasana biasana ngan ukur lima nepi ka sapuluh menit, sareng mangrupikeun layanan ginekologi di kantor anu umum.

Sedengkeun prosedur dirina ngan ukur sababaraha menit, diperyogikeun waktos tambihan kanggo pendaptaran, dokumen, jasa lab sareng pamulihan. Punten rencanana janten di kantor kami pikeun 2.5 - 3 jam pikeun janjian perawatan aborsi anjeun. (Upami waktos haid terakhir anjeun langkung ti 12 minggu ka pengker, punten rencanana janten di kantor kami pikeun dugi ka 4 jam.)

Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pendak sareng pendidik pasién anjeun pikeun ngabahas prosedur sareng perasaan anjeun sareng prihatin nalika anjeun janji. Staf kami aya di dieu pikeun ngadukung sareng ngabantosan pasién sareng anu sami sareng anjeun dina pangalaman ieu.

Dina video di handap ieu, Dr Jan Fruiterman, salah sahiji ahli gynecologists anu parantos disahkeun ku dewan di Falls Church Healthcare Center, ngajelaskeun aborsi aspirasi:

Curug Garéja Puseur Kaséhatan - Aspirasi Aborsias
Lalajo video ieu on YouTube.

Naon nyangka

Anjeun bakal ditunjuk pendidik pasién anu ngajabat salaku pembela anjeun pikeun ngabantosan anjeun dina dokumen, marios pasini sareng ngajawab patanyaan anjeun. Dina janjian anjeun, sonogram anjeun bakal diala sareng riwayat médis marios, padamelan laboratorium dilakukeun sareng pre-pangobatan dibéré sateuacan anjeun disiapkeun pikeun prosedur na. Ieu mangrupikeun kasempetan penting pikeun anjeun pikeun minuhan tim médis anjeun sareng bersantai.

Prosedur aborsi bakal dilakukeun ku salah saurang Klinik Certified Board kami. Prosedur na nyalira ngan ukur sababaraha menit sareng ilaharna henteu dilakukeun dugi ka cikal bakal visualisasi ku sonogram, biasana saatos kandungan 5-6 minggu.

  • Persiapan serviks lumangsung sateuacan prosedur ngalangkungan misoprostol anu ngalemeskeun cervix
  • Anesthesia lokal dilaksanakeun
  • Alat médis stilil, pelebur sareng kanula, dilebetkeun sacara lembut ngaliwatan rongga heunceut, kana lawang cervix sareng kana rahim.
  • Canula disambungkeun kana alat anu bakal nyeuseup hipu anu diperyogikeun pikeun aman nyabut jaringan kakandungan tina rahim. Ieu tiasa nyada, sora ngaganggu.
  • Nuturkeun prosedur na, urang ngantepkeun waktos cekap nyageurkeun di ruang rawat pasién urang. Anjeun bakal dibébaskeun sareng instruksi anu ditulis sareng lisan ngeunaan cara ngurus diri sareng naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ngagaduhan masalah.
Kusabab anjeun NOT gaduh IV Sedation, anjeun bakal Hudang - jadi Anjeun bisa:
  • Candak Tylenol atanapi Motrin 30 menit sateuacan waktos pasini.
  • Ngajalankeun diri anjeun ka bumi.

Sateuacan prosedur aborsi anjeun

  • Hindarkeun hubungan seksual sadinten sateuacan prosedur
  • Cegah douches 48 jam sateuacan prosedur
  • Hindarkeun krim heunceut atanapi pangobatan 1 minggu sateuacan prosedur
  • Punten entong nganggo kuku kuku

SELEPAS prosedur aborsi anjeun

  • Pendarahan heunceut henteu ngabahayakeun sareng sababaraha ngarareunah tiasa langsung saatos prosedur na.
  • Sababaraha awéwé panginten kedah nganggo bantalan salami sababaraha dinten saatos prosedur na.
  • Patuh kana pitunjuk dokter pikeun kunjungan lanjutan sareng tés anu diperyogikeun.
  • Anjeun bakal dipasihan parawatan saatos anu kalebet teu aya kagiatan seksual sahenteuna 1 minggu.

Sakitar 3 minggu saatos prosedur anjeun, mangga kontak FCHC kanggo nyayogikeun status tindak lanjut. Anjeun tiasa ngalakukeun kitu ku nelepon kami atanapi ngeusian formulir tindak lanjut kami di https://www.fallschurchhealthcare.com/follow-up .

Punten Catet: Ngalengkepan tés kakandungan cikiih sateuacan nelepon bakal ngabantosan perawat kami dina penilaian tindak lanjut anjeun.

Kami ngadorong sareng bakal ngabantosan anjeun dina ngajalajah sababaraha pilihan KB / KB.

Émbaran Tambahan ngeunaan Aborsi Prosedural nganggo Aspirasi Vakum

Kumaha cara operasi aborsi?
Lalajo video ieu on YouTube.

Mangga tingali di handap pikeun parawatan perawatan aborsi Prosedural.

Perawatan Anjeun di Bumi

Aborsi Prosedural

Anjeun ogé tiasa ngaunduh PDF tina formulir ieu sacara lokal Ieuh.

NAON ANJEUN DI RUMAH

Cramping, spotting sareng / atanapi getihan diharepkeun.

  • Kram mirip sareng kram menstruasi nyaéta normal
  • Pendarahan tiasa lirén sareng mimitian sababaraha dinten dina hiji waktos, atanapi panginten henteu aya perdarahan pisan
  • Ngalangkungan gumpalan bari pendarahan normal
  • Pendarahan henteu teratur & spotting tiasa neraskeun salami 6-8 minggu
  • Ngabahas spotting sareng perdarahan anu terus-terusan dina Online / Phone Follow-up Penilaian anjeun
  • Hormon HCG kakandungan laun ngirangan sareng gejala kakandungan ngaleuleuskeun dina waktos 10-14 dinten
Naon Hindarkeun

  • Upami anjeun ngalaman ubar keur nengtrem IV, henteu nyetir dugi ka dinten salajengna

  • Teu sanggama salami 7 dinten

  • Henteu aya dina heunceut dugi ka perdarahan kalem dina 3-7 dinten

  • Teu aya tampon atanapi cangkir haid dugi ka pendarahan kalem dina 3-7 dinten

  • Teu aya pangobatan heunceut atanapi supositoria kacuali ditunjuk ku dokter salami 7 dinten
  • Kumaha cageur gancang sareng gampang

  • Balik ka kagiatan normal ku énjingna, kalebet pancuran atanapi mandi

  • Ngarasakeun hawa seger sareng olahraga

  • Ngubaran kram kalayan ibuprofen. Bungkus tiis atanapi pemanasan dina beuteung atanapi handap beuteung tiasa ngabantosan

  • Aktivitas anu beurat (ngangkat beurat, latihan) tiasa ningkatkeun pendarahan, ieu normal
  • Inpormasi Tambahan

  • Nyangka période dina 4-8 minggu

  • Mangsa munggaran anjeun tiasa langkung beurat sareng langkung lami, kalebet gumpalan kalayan langkung kram tibatan biasana

  • Kakandungan tiasa lumangsung sateuacan période salajengna. Inpormasi perencanaan kulawarga www.bedsider.org/methods

  • Tés kencing hormon hCG kakandungan tiasa positip dugi ka 4-6 minggu. Nelepon upami prihatin

  • Waragad diskon aya kanggo neraskeun jasa GYN
  • Nelepon kami upami anjeun ngalaman:

  • Demam pengkuh - 100.4 atanapi langkung langkung 4 jam atanapi langkung

  • Kram parah atanapi nyeri henteu ditulungan ku pangobatan

  • Pendarahan pisan beurat: ngaleueut pad Maxi unggal jam salami 2 jam sakaligus

  • Muntah atanapi diare terus-terusan salami 24 jam atanapi langkung

  • Teu aya waktos ku 8 minggu atanapi gejala kakandungan anu pengkuh
  • LENGKEUN PENILAIAN SUSUS TILU TIASA MINGGU SUSU PANJENJIAN DIRI SORANGAN:

    • Online: buka fallchurchhealthcare.com / susulan atanapi Telepon 703-532-2500.
    • Salila pandemi COVID Falls Church Healthcare Center nyayogikeun Penilaian Online atanapi Telepon Nuturkeun
    • Sateuacan Penilaian Tindak Lengkep anjeun ngalengkepan tés hormon hCG kakandungan cikiih anu dipasihkeun