Aborsi Prosedural - Hudang (Ngaliwatan 12 Minggu)

FCHC bangga ngumumkeun yén kami parantos nerapkeun Telehealth salaku bagian tina janjian perawatan aborsi anjeun.

Telepon ngamungkinkeun anjeun pendak sareng pendidik pasién urang pikeun marios riwayat médis anjeun sareng anjeun, ngaliwat pilihan anjeun, sareng ngajawab patarosan naon waé anu anjeun gaduh - dina hiji waktos sareng di lokasi anu cocog pikeun anjeun! 

Pilarian terang deui di urang Kaca Telehealth.

 

Gaduh aborsi prosedural mangrupikeun pilihan anu aman & épéktip pikeun ngeureunkeun kakandungan.

A aborsi prosedural, ogé kawanoh salaku aborsi aspirasi, biasana dikaluarkeun ku cara anu disebat aspirasi vakum. Prosedur na biasana biasana ngan ukur lima nepi ka sapuluh menit, sareng mangrupikeun layanan ginekologi di kantor anu umum.

Sedengkeun prosedur dirina ngan ukur sababaraha menit, diperyogikeun waktos tambihan kanggo pendaptaran, dokumen, jasa lab sareng pamulihan. Punten rencanana janten di kantor kami pikeun jam 2-4 pikeun anjeun janjian perawatan aborsi.

Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pendak sareng pendidik pasién anjeun pikeun ngabahas prosedur sareng perasaan anjeun sareng prihatin nalika anjeun janji. Staf kami aya di dieu pikeun ngadukung sareng ngabantosan pasién sareng anu sami sareng anjeun dina pangalaman ieu.

Dina video di handap ieu, Dr Jan Fruiterman, salah sahiji ahli gynecologists anu parantos disahkeun ku dewan di Falls Church Healthcare Center, ngajelaskeun aborsi aspirasi:

Naon nyangka

Anjeun bakal ditunjuk pendidik pasién anu ngajabat salaku pembela anjeun pikeun ngabantosan anjeun dina dokumen, marios pasini sareng ngajawab patanyaan anjeun. Dina janjian anjeun, sonogram anjeun bakal diala sareng riwayat médis marios, padamelan laboratorium dilakukeun sareng pre-pangobatan dibéré sateuacan anjeun disiapkeun pikeun prosedur na. Ieu mangrupikeun kasempetan penting pikeun anjeun pikeun minuhan tim médis anjeun sareng bersantai.

Prosedur aborsi bakal dilakukeun ku salah saurang Klinik Certified Board kami. Prosedur na nyalira ngan ukur sababaraha menit sareng ilaharna henteu dilakukeun dugi ka cikal bakal visualisasi ku sonogram, biasana saatos kandungan 5-6 minggu.

  • Persiapan serviks lumangsung sateuacan prosedur ngalangkungan misoprostol anu ngalemeskeun cervix.
  • Anesthesia lokal (hudang) dilaksanakeun.
  • Alat médis stilil, pelebur sareng kanula, dilebetkeun sacara lembut ngaliwatan rongga heunceut, kana lawang cervix sareng kana rahim.
  • Canula disambungkeun kana alat anu bakal nyeuseup hipu anu diperyogikeun pikeun aman nyabut jaringan kakandungan tina rahim. Ieu tiasa nyada, sora ngaganggu.
  • Nuturkeun prosedur na, urang ngantepkeun waktos cekap nyageurkeun di ruang rawat pasién urang. Anjeun bakal dibébaskeun sareng instruksi anu ditulis sareng lisan ngeunaan cara ngurus diri sareng naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ngagaduhan masalah.

Sateuacan prosedur aborsi anjeun

  • Hindarkeun hubungan seksual sadinten sateuacan prosedur
  • Cegah douches 48 jam sateuacan prosedur
  • Hindarkeun krim heunceut atanapi pangobatan 1 minggu sateuacan prosedur
  • Punten entong nganggo kuku kuku
Upami anjeun NOT gaduh IVSedation anjeun bakal Hudang - anjeun bisa:
  • Candak Tylenol atanapi Motrin 30 menit sateuacan waktos pasini.
  • Ngajalankeun diri anjeun ka bumi.

SELEPAS prosedur aborsi anjeun

  • Pendarahan heunceut henteu ngabahayakeun sareng sababaraha ngarareunah tiasa langsung saatos prosedur na.
  • Sababaraha awéwé panginten kedah nganggo bantalan salami sababaraha dinten saatos prosedur na.
  • Patuh kana pitunjuk dokter pikeun kunjungan lanjutan sareng tés anu diperyogikeun.
  • Anjeun bakal dipasihan parawatan saatos anu kalebet teu aya kagiatan seksual sahenteuna 1 minggu.

Sakitar 3 minggu saatos prosedur anjeun, mangga susulkeun sareng FCHC.  Anjeun tiasa ngalakukeun éta online, atanapi anjeun tiasa nyauran kami di 703-532-2500.

Ngalengkepan tés kakandungan cikiih sateuacan nelepon bakal ngabantosan perawat kami dina penilaian tindak lanjut anjeun.

Kami ngadorong sareng bakal ngabantosan anjeun dina ngajalajah sababaraha pilihan KB / KB.

Émbaran Tambahan ngeunaan Aborsi Prosedural nganggo Aspirasi Vakum