1. Nyuhungkeun Pasini
2. Wangun Inpormasi Pasien lengkep

 

Parantos ngalebetkeun pamundut janjian online anjeun? Punten teraskeun Formulir Informasi Pasén ku ngaklik Ieuh.

 

Peryogi ngajadwalkeun deui atanapi ngarobih janji?  Punten teraskeun sareng urang Formulir janjian deui ku ngaklik Ieuh.

 

Nyuhungkeun janjian anjeun:

  1. Eusian inpormasi anu dipénta dasar di handap ieu.
  2. milih Perawatan Gynecological or Perawatan Aborsi janjian. Anjeun bakal ningali pilihan pikeun nyungkeun pasini.

* BARU * Upami anjeun nyungkeun pasini Perawatan Aborsi, kami bakal nawiskeun anjeun kasempetan kanggo ngadamel Pasini Telehealth.  Telehealth nawiskeun kasempetan kanggo pendak sareng pendidik pasién sateuacan sumping kana waktos hemat janjian anjeun sareng ngamungkinkeun jam anu langkung fleksibel. Saatos nyungkeun dinten pikeun janjian telehealth anjeun anjeun bakal ngagaduhan kasempetan kanggo milih dinten kanggo janji pribadi anjeun.

  1. Sadaya pamundut janjian ditinjau ku Pendidik Pasien.
  2. Anjeun bakal dihubungi (ngalangkungan metode anu anjeun pikaresep) pikeun mastikeun waktos janji anjeun.

Punten Catet: Sadaya pamundut janji bakal dikonfirmasi ku pendidik pasién pikeun mastikeun tanggal janjian sareng waktos. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten nelepon kami di 703-532-2500.

Sakali anjeun parantos réngsé nyungkeun janjian, punten ngalengkepan Bentuk Inpormasi Pasién anjeun online.

Patarosan? Telepon 703-532-2500 pikeun pitulung janjian anjeun atanapi formulir réngsé.