Telehealth

 

Warta hébat! Pasién urang ayeuna tiasa ngalengkepan sési pendidikan pasiénna ngalangkungan anu énggal Telehealth anu aman (pasini virtual ku pidéo video atanapi audio). Telehealth ngajantenkeun perawatan médis anjeun langkung terjangkau sareng raoseun, ngaleungitkeun anjeun kedah ngarengsekeun padamelan di kantor, sareng nyingkat waktos di kantor. 
Dina daptar Request a Appointment, punten ngajadwalkeun pasini télévisi anjeun sahenteuna 1-2 dinten payun dinten anu anjeun badé sumping pikeun janjian aborsi pribadi anjeun.  Anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi pasién anjeun online kanggo ngarengsekeun sateuacan janjian Telehealth anjeun. Salami janjian Telehealth anjeun anjeun bakal nyarios sareng pendidik pasién anjeun online pikeun marios riwayat médis anjeun sareng diajar langkung seueur ngeunaan pilihan anu anjeun pilih.

 

Patarosan anu Sering Didamel Ngeunaan Telehealth

Telehealth mangrupikeun pasini anu aman sareng virtual sareng salah saurang pendidik pasién urang ku pidéo atanapi konperénsi audio. Telehealth tiasa ngajantenkeun perawatan médis anjeun langkung terjangkau sareng ngahémat waktos.
Sababaraha kauntungan Telehealth kalebet:
  • Ngakses perawatan dina waktos sareng tempat anu langkung merenah pikeun anjeun. Telehealth ngamungkinkeun pikeun anjeun nyambung sareng salah sahiji pendidik pasién urang jarak jauh tibatan sacara fisik aya di Pusat kami. Anjeun tiasa ngakses Telehealth tina kanyamanan bumi anjeun atanapi dimana waé. Salaku tambahan, program Telehealth urang kalebet jam sonten.
  • Ngakses perawatan dina lingkungan anu langkung raoseun. Anjeun tiasa milih dimana anjeun badé aya nalika anjeun ngobrol sareng pendidik pasién urang. Naha éta di bumi anjeun atanapi di bumi réréncangan, kalayan bantosan anu aya sareng anjeun atanapi nyalira, anjeun tiasa mutuskeun lingkungan anjeun. (Ogé? Upami anjeun aya di bumi anjeun nyalira henteu kedah nganggo masker!
  • Nyéépkeun waktos kirang di kantor kami saatos janji anjeun langsung. Rata-rata, ngamangpaatkeun Telehealth ngirangan sabaraha waktos anjeun bakal di Pusat kami sakitar 90 menit.
  • Ngahasilkeun pamayaran parsial anu aman (minimal $ 100) atanapi bahkan pembayaran pinuh ku kartu kiridit online. Naon kasaimbangan sésana tiasa mayar dina pasini anjeun langsung. (Upami anjeun nganggo asuransi, urang tiasa parios kabijakan anjeun sareng bakal masihan terang anjeun ngeunaan sinyalna sareng co-pay anjeun.)
Pendidik pasién sareng anjeun bakal marios bentuk inpormasi pasién anjeun, kalebet bentuk asupan médis anjeun, sareng marios naon anu bakal kajantenan dina janji aborsi di-jalma anjeun. Éta ogé aya pikeun ngajawab patalékan anu anjeun ngagaduhan atanapi atoskeun masalah anu aya.
Telehealth mangrupikeun kalebet komponén pasini perawatan aborsi anjeun sareng teu aya biaya tambahan. Dina janjian Telehealth anjeun, Nanging, urang nyungkeun pamayaran $ 100 anu lumaku pikeun biaya janjian aborsi anjeun. Nalika anjeun ngaksés doxy.me kanggo janjian Telehealth anjeun, pendidik pasién anjeun bakal ngirim pesen anu ngajukeun inpormasi kartu kiridit / debit anjeun $ 100. (Pamrosésan pembayaran ditangani ku Stripe, prosesor pembayaran anu dipercaya sareng terkenal. Inpormasi kartu kiridit henteu diatur ku Falls Church Healthcare Center ogé doxy.me.)

Upami anjeun mayar pasini perawatan aborsi nganggo asuransi swasta, kami bakal mamatahan upami aya copay atanapi co-insurance urang bakal naroskeun pikeun ngumpulkeun nalika janjian Telehealth anjeun.
  • heula, Nyuhungkeun Pasini online. Pendidik anu sabar bakal ngirim surélék ka anjeun pikeun ngajadwalkeun pasini Telehealth dina waktos anu anjeun pikahoyong. Anjeun bakal nampi email sareng konfirmasi téks.
  • Pas anjeun nyungkeun janjian anjeun, mangga ngalengkepan anjeun inpormasi pasien ngabentuk onlineKami hoyong masihan pendidik sabar urang cekap waktos pikeun marios riwayat médis anjeun sareng mastikeun yén sadaya dokumen anu diperyogikeun aya dina urutan.
  • Baca inpormasi dina halaman wéb kami ngeunaan aborsi pangobatan sareng aborsi prosedural. Ngarasa Luncat mikir sagala patarosan anjeun.
  • Pilih rohangan dimana anjeun raoseun sareng tiasa nyarios sacara bébas. Upami anjeun hoyong anu ngadukung janten aya sareng anjeun, henteu kunanaon.
  • Sakitar lima menit sateuacan janji anjeun, lebet kana sési Telehealth nganggo tautan anu disayogikeun. Pastikeun pikeun nuliskeun nami anjeun sakumaha éta nunjukkeun dina bentuk inpormasi pasién anjeun.
  • Boga kartu kiridit / debit siap sahingga anjeun tiasa mayar $ 100 anu lumaku pikeun janjian aborsi anjeun.
Sumuhun. Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja ngajantenkeun privasi pasién urang sacara serius. Éta mangrupikeun salah sahiji alesan urang milih doxy.me salaku platform Telehealth kami - sabab aranjeunna dipikaterang pikeun patuh HIPAA sareng standar privasi sareng kaamanan sanés anu dilarapkeun pikeun organisasi Podomoro.

Sesi Telehealth anjeun nyaéta énkripsi tungtung-to-tungtung - hartosna henteu aya server di tengah ngupingkeun atanapi nyimpen pidéo atanapi kontén naon tina sési.

Kanggo inpormasi salajengna, doxy.me gaduh halaman sareng detil ngeunaan kaamanan sareng palaksanaan privasi aranjeunna.
Enya! Platform online anu kami anggo pikeun Telehealth nyaéta doxy.me (dianggo ku langkung ti 200,000 panyawat kasihatan di dunya), sareng éta tiasa diaksés ngalangkungan pangotektak wéb dina smartphone ogé dina komputer Windows, Mac sareng Chromebook sareng dina tablet anu tangtu. Tingali di handap pikeun syarat téknis langkung lengkep.
Platform online anu kami anggo pikeun Telehealth nyaéta doxy.me (dianggo ku langkung ti 200,000 panyawat kasihatan di dunya), sareng éta dirancang dianggo dina seueur alat anu béda kalayan syarat sistem minimal:

Windows / Mac / Chromebook: Anjeun peryogi komputer nganggo audio (mikropon, speaker atanapi headphone), video (webcam), salah sahiji panyungsi ieu: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge atanapi Safari 11+ (versi pangénggalna), sareng konéksi internét anu padet. (Aya langkung seueur detil di Halaman syarat sistem doxy.me's.)

ios na Android: Safari 11+ dina versi panganyarna tina ios; Google Chrome dina Android. Anjeun peryogi peryogi WiFi atanapi rencana data.

doxy.me henteu tiasa dianggo sareng Amazon Kindle atanapi e-reader sanés dina waktos ayeuna.

Aya alat anu sayogi pikeun tés sambungan jaringan anjeun pikeun mastikeun yén éta bakal ngatur doxy.me hasil.
Kami resep pisan ngagunakeun doxy.me kanggo sési Telehealth urang supados pasién sareng pendidik urang silih tingali nalika nyarios, ogé ngabagi inpormasi penting dina layar.

Upami anjeun henteu gaduh komputer atanapi smartphone anu cocog, punten nunjukkeun ieu nalika anjeun Nyuhungkeun Pasini atanapi nyauran kami dina 703-532-2500 sareng kami bakal damel sareng anjeun kana solusi pikeun ngahubungi kami.
Éta henteu kunanaon. Sababaraha pasién urang langkung resep pendak di Pusat kami. Basa maneh Nyuhungkeun Pasini, pastikeun milih "Kuring resep sési pendidikan pasién kuring dina janji pribadi kuring." Kami bakal damel pikeun ngajadwalkeun janji pribadi anjeun, sareng pendidikan pasién anjeun bakal kalebetkeun. Punten waspada yén janjian anjeun sigana kira-kira 90 menit deui nalika pendidikan pasién lumangsung di Pusat kami.