Sumbang Dinten!

Tunjukkeun dukungan anjeun pikeun aksés aborsi sareng palayanan kaséhatan reproduksi di komunitas urang ku nyayogikeun sumbangan tina ukuran naon waé.

Falls Church Healthcare Center nyorong sumbangan ka dua dana anu nyayogikeun sareng ngadukung anu peryogi bantosan kauangan pikeun ginekologi sareng perawatan aborsi.

Aksés ka perawatan réproduktif & kaséhatan, Inc. (Arch) | 501(c)(3)

ARCH tiasa ngabantosan pasien anu cicing di Virginia Kalér sareng ngalaman TANTANGAN FINANCIAL pikeun ngaksés kasehatan réproduktif anjeun pikeun perawatan aborsi, kabugaran ginekologi sareng manajemén kaguguran.

Didatangan ARCH online di archfund.org

Ngarasa Luncat pikeun nyumbang ngaliwatan tombol Aman PayPal handap, atawa kirimkeun sumbangan anjeun ka alamat di handap.

Sumbangan Pajak Online


Sumbangan Deductible Pajak Surat

Panahan
PO Box 2263
Garéja Curug, VA 22042

Anjeun ogé tiasa nyetél amal Amazon Smile anjeun ka ARCH ku ngagunakeun tombol di handap ieu:

DR. DANA TAMAN KENANGAN TILLER

Dana darurat FCHC kami, diadegkeun dina 2009 pikeun ngahargaan Dr. Tiller sareng dedikasi kulawargana pikeun kaséhatan reproduksi, diciptakeun pikeun awéwé anu datang ka pusat kami anu ngalaman tantangan kauangan. Dana ieu ayeuna geus ngahiji jeung ARCH, tapi urang ngajak anjeun maca dina pikeun demonstrate dampak hirup jeung karya Dr.. George Tiller geus ka puseur urang ogé pikeun sakabéh komunitas perawatan aborsi.

Dr George R. Tiller ieu dipikawanoh tur admired pikeun kontribusi tremendous na jasa aborsi, teu ukur di Amérika Serikat, tapi di sakuliah dunya.

Kahayangna ngadangukeun awéwé sareng ngaréspon kana kabutuhan anu paling jero penting pisan pikeun anjeunna. Prinsip overarching Dr. Tiller ngeunaan kahadean, kahadean, kaadilan, cinta, jeung hormat éta kakuatan nyetir dina pangabisana pikeun nyadiakeun layanan ieu, kalawan karep jeung skill, ka awéwé anu kapanggih sorangan dina kaayaan catastrophic.

Tanggal 31 Méi 2009, Dr. Tiller dibunuh nalika anjeunna ngajabat salaku panganteur di garéja Wichita, Kansas na.

Sum of Change Productions nyiptakeun pidéo YouTube tina George Tiller Memorial Garden Dedication anu lumangsung dinten Saptu, 9 Agustus 2009.

Pengabdian Taman Peringatan pikeun ngahargaan ka Dr George Tiller 8/08/2009
Lalajo video ieu on YouTube.
Pengabdian Taman Peringatan pikeun ngahargaan ka Dr George Tiller 8/08/2009

In 2001, Jaringan Kamanusaan sarta Studi Aborsi ngahormatan Dr George Tiller kalawan pangajén. Ieu kecap sorangan ngeunaan komitmenna pikeun awéwé.

George Tiller Nyarios Kaluar
Lalajo video ieu on YouTube.
George Tiller Nyarios Kaluar