Sumbang Dinten!

Tingalikeun dukungan anjeun pikeun awéwé di komunitas urang ku nyayogikeun sumbangan ageung naon waé.

Curug Garéja Kaséhatan Pusat ngadorong sumbangan ka  dua dana anu nyayogikeun sareng ngadukung awéwé anu butuh bantosan kauangan pikeun gynecology sareng aborsi.

ACCESS TO REPRODUKTIF CARE & HEALTH, INC. (ARCH) | 501 (c) (3)

Pikeun awéwé anu cicing di Northern Virginia ARCH tiasa NULANG upami anjeun ngalaman TANTANGAN KEWANGAN pikeun ngaksés kasehatan réproduktif anjeun pikeun perawatan aborsi, kasihatan ginekologi sareng manajemén kaluron. Ngarasa bébas nyumbang via tombol PayPal Aman di handap, atanapi kirimkeun sumbangan anjeun ka alamat di handap.

Sumbangan Pajak Online

Sumbangan Pajak Surat

Panahan
PO Box 2263
Garéja Curug, VA 22042

Anjeun ogé tiasa nyetél Amazon Smile charitty ka ARCH ku ngagunakeun tombol di handap:

DR. DANA TAMAN KENANGAN TILLER

Dana darurat FCHC kami, didirikeun taun 2009 pikeun ngahargaan Dr. Tiller sareng dédikasina pikeun kaséhatan réproduktif, didamel pikeun awéwé sumping ka pusat kami anu ngalaman tantangan kauangan. Dana ieu ayeuna parantos ngahiji sareng ARCH, tapi kami ngajak anjeun maca pikeun nunjukkeun pangaruh kahirupan sareng padamelan Dr. George Tiller parantos ka pusat kami ogé ka sadaya komunitas perawatan aborsi.

Dr George R. Tiller dipikaterang sareng dipuji pikeun kontribusina anu luar biasa pikeun jasa aborsi, sanés ngan ukur di Amérika Serikat, tapi di sakumna dunya.

Daékna ngupingkeun awéwé sareng ngaréspon kabutuhan anu pangpayunna aranjeunna penting pisan pikeun anjeunna. Prinsip overarching Dr Tiller urang tina kahadéan, sopan santun, kaadilan, cinta, sareng hormat mangrupikeun kakuatan pikeun kamampuan pikeun nyayogikeun jasa-jasa ieu, kalayan welas asih sareng katrampilan, ka awéwé anu mendakan dirina dina kaayaan musibah.

Tanggal 31 Méi 2009, Dr. Tiller dibunuh nalika anjeunna ngajabat salaku panganteur di garéja Wichita, Kansas na.

Sum of Change Productions nyiptakeun pidéo YouTube tina George Tiller Memorial Garden Dedication anu lumangsung dinten Saptu, 9 Agustus 2009.

Dina 2001, anu Jaringan Perawatan Aborsi ngahargaan Dr George Tiller ku penghargaan. Ieu kecap na nyalira tentang komitmenna ka awéwé.