Services Séjénna

Kami kulawarga pro-pilihan, gynecology sareng obstetrics, multibasa, pusat médis berorientasi komunitas nawiskeun jasa kaséhatan réproduktif médis kalebet perawatan sanésna pikeun ngabantosan anjeun ngahontal kasihatan.

Kami nyayogikeun perawatan kaséhatan anu propésional sareng rahasia dina biaya mayar swasta anu lumayan ogé kalolobaan asuransi. Sadaya pasién urang bakal nguntungkeun taun réproduksi sareng perawatan kulawarga kulawarga anu parantos disayogikeun ku staf kami.

Kahadean, sopan santun, pangertian sareng hormat mangrupikeun landesan hubungan sabar-staf urang.

Staf kami Perawat Didaptarkeun, LPNs, pendidik pasién, pangurus sareng ahli gynecologists lalaki sareng awéwé anu parantos disertifikasi khusus dina perawatan kaséhatan réproduktif. Staf kami multibasa sareng multikultural.

Di Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja Curug kami nawiskeun Ngandung Kakandungan

    • Tés hCG hormon kakandungan emih GRATIS. Nampi hasil bari ngantosan.
    • Biaya leutik kanggo uji kakandungan getih. Hasilna balik dina 2 dinten.
    • $ 190 fee mayar pribadi atanapi nganggo asuransi kanggo sonogram.

Janjian diapresiasi, tapi anjeun wilujeng sumping-jalan tanpa janji.

Pasien sadaya orientasi seksual sareng ungkapan génder wilujeng sumping pikeun kasehatan kualitas kami.

Sakumaha gancang kakandungan tiasa dideteksi? - ti 7 dugi ka 10 dinten saatos konsepsi (langkung ti 3 minggu saatos waktos terakhir anjeun), tes kakandungan cikiih (tingkat Hcg di luhur 50) tiasa maca positip tapi sonogram henteu acan nunjukkeun kakandungan.

Perencanaan Kulawarga sareng Opsi Kontrol Lahir sareng Metode

FCHC nyayogikeun pendidikan kaséhatan pikeun lalaki sareng awéwé sagala umur ngarah tiasa nyandak kaputusan anu tanggung jawab sareng inpormasi ngeunaan kagiatan séks. Upami anjeun aktip sacara séksual sareng henteu hoyong janten hamil, anggo KB pikeun nyegah hamil. Henteu sadayana bentuk kontrol kalahiran ngajagi anjeun tina inféksi anu ditularkeun séks. Penting pikeun diajar pilihan anjeun sareng résiko anjeun pikeun masing-masing padika.

Kongrés Amérika of Obstetricians and Gynecologists gaduh publikasi anu hébat dina Kumaha Kontrol Kalahiran Jalan - Pendidikan Pasien.

Bawah umur didorong pikeun ngabahas pilihan sareng kolotna atanapi ku déwasa anu aranjeunna percanten.

Upami anjeun resep ngamimitian metodeu KB atanapi ngan hoyong inpormasi, staf kami tiasa ngabantosan anjeun!

    • Inpormasi kontrol kalahiran kalebet kana jasa klinis anjeun pikeun No fee tambahan.
    • Ngobrol sareng dokter anjeun nalika janji anjeun pikeun ngabahas metode kontrol kalahiran.
    • Anjeun tiasa ogé sacara terpisah ngajadwalkeun sési konsultasi Pilihan Kontrol Kalahiran.
    • FCHC nyayogikeun rupa-rupa padika sahingga anjeun tiasa langsung ngajaga diri.

Métode Kontrol Kalahiran diantarana:

Pil Kontrol Kalahiran: Alesse, FemconFe, Seasonale, Loestrin, Seasonique, YAZYasmin
NuvaRing® - NuvaRing mangrupikeun cincin heunceut alit, fléksibel anu dianggo pikeun nyegah kakandungan. Anjeun nempatkeun kana salami 3 minggu, bawa kaluar, teras lebetkeun anu anyar dina saminggu saurna.
The Patch® - ORTHO EVRA® tambalan kadali kalahiran saminggu sakali. Éta efektif salaku Pél.
IUD: Mirena® - Mirena (sistem intrauterine-ngaleupaskeun levonorgestrel) mangrupikeun IUD anu ngaleupaskeun hormon anu disimpen dina rahim anjeun pikeun nyegah kakandungan salami anjeun hoyong dugi ka 5 taun. Mirena ogé ngubaran période anu beurat pikeun awéwé anu milih kontrasépsi intrauterin. atawa ParaGard® - Paragard® mangrupikeun IUD dugi ka 10 taun.
Nexplanon® - implan pangobatan resép anu mana dina panangan anjeun pikeun nyegah kakandungan
DMPA "DEPO" ("Makéna") - aman, épéktip, sareng kontrol suntik anu merenah
Métode séjén: Siklus Manik, Irama Siklus Alami, Kondom
Diafragma
rencana B (Kontrasépsi Darurat) - ngabantosan nyegah kakandungan saatos kaganggu kelamin atanapi gagal kontrol kalahiran

Entong nyebarkeun flu - Entong flu. Ter divaksinasi ku vaksin flu usum.

Numutkeun kana CDC, anu némbak flu antara 70-90% épéktip dina ngajauhkeun influenza dina jalma anu séhat dina umur 65. Vaksin flu aya dua bentuk, makéna sareng semprot irung. Semprot irung disebut FluMist. Ditémbak moal nyababkeun anjeun flu. Éta ngamungkinkeun awak anjeun ngembangkeun antibodi anu diperyogikeun pikeun merangan virus flu. Anjeun tiasa gaduh réaksi sakedik kana makéna, kalebet nyeri dina situs suntikan, nyeri otot hampang atanapi muriang. FluMist mangrupikeun vaksin virus hirup anu lemah. Éta hartosna éta didamel tina virus hirup anu parantos dirarancang pikeun henteu nyababkeun flu.

Laksanakeun sapopoé pikeun tetep séhat. Batuk atanapi bersin kana jaringan. Upami anjeun henteu gaduh, anggo baju baju anjeun, teu leungeun anjeun. Cuci tangan anjeun sering nganggo sabun sareng cai. Anggo gosok tangan dumasar alkohol upami anjeun teu ngagaduhan sabun sareng cai. Coba henteu némpél panon, irung, sareng sungut anjeun. Kuman nyebar kitu. Cicing di bumi upami anjeun gering. Ieu ngabantosan batur sanés gering.

Gejala Flu Jalma anu ngagaduhan flu sering ngalaman sababaraha atanapi sadayana gejala ieu:

    • Demam * atanapi raoseun muriang / ngageter
    • batuk
    • nyeri tikoro
    • irung runny atanapi stuffy
    • Otot atawa badan aches
    • headaches
    • Kacapean (capé pisan)
    • Sababaraha urang panginten ngalaman utah sareng birit. Ieu langkung umum di barudak tibatan déwasa.

* Henteu sadayana anu flu bakal muriang.

Naon anu kuring kedah lakukeun upami gering? Cicing di imah! Kaseueuran jalma anu kaserang flu henteu kedah nganjang ka dokter. Hubungi dokter anjeun upami anjeun gering sareng upami anjeun reuneuh, gaduh kaayaan kaséhatan anu kronis sapertos asma, diabetes, panyakit jantung, atanapi panyakit paru-paru. Atanapi upami anak anjeun sahandapeun 5 taun atanapi anjeun langkung ti 65 taun.

Hiji cara anu pangsaéna pikeun nyegah flu nyaéta kéngingkeun vaksinasi flu unggal taun.

 

Tingal urang Jadwal Fee pikeun harga jasa aborsi sareng perawatan gynecology.