KAKIJÉNAN JEUNG KLINIKÉNÉÉ DIÉÉÉÉÉÉÉÉNÉ.

Di Falls Church Healthcare Center, kami didedikasikeun pikeun nyayogikeun kasehatan gynecological sareng perawatan aborsi rahasia sareng hormat ka awéwé sareng kulawargana. Lokasina di Virginia Northern, urang boga reputasi nasional pikeun nyadiakeun perawatan kualitas salaku panyadia aborsi dina lingkungan aman tur miara.

Kami nawiskeun aborsi pangobatan ("pil aborsi") pikeun reuneuh ngalangkungan 9 minggu kehamilan, sareng aborsi prosedural pikeun pasién salami 15 minggu kandungan. 


KAMI ADALAH PUSAT ANJEUN WANITA JEUNG DIOPERASI.

Staf sareng pusat kami tujuanna pikeun nyiptakeun lingkungan anu aman sareng paduli pikeun sadaya pasién urang. Kahadéan, sopan santun, ngarti tur hormat mangrupikeun sudut tina hubungan sabar-staff urang. Kami ngabagéakeun pasién ti sadayana budaya, orientasi seksual sareng ungkapan gender, kalebet kabutuhan unik pasien LGBTQ +. 

Urang nawiskeun sababaraha layanan palayanan kaséhatan

Salian ti janten panyadia aborsi, kami nawiskeun  jasa gynecological kaasup ujian kaséhatan taunan, perlakuan hasil pap smear abnormal, sarta palaksanaan LARC (Long Acting Reversible Kontrasépsi), kaasup sisipan IUD, suntik Depo-Provera, sarta Nexplanon implantasi panangan hormonal.

PUSAT PUSAT HEALTHCARE GURU mangrupikeun anggota anu reueus tina kelompok ieu:

NARAL Pro-Pilihan Virginia

Pasukan Tugas Pertahanan Klinik Washington

Iman Nyaring

Koalisi Agama pikeun Pilihan Réproduktif

DC Doulas pikeun Pilihan Koléktif


Misi Garéja Kaséhatan Garéja Falls urang Misi:

Kami salam sareng ngarawat SABAR sabar kalayan PERIBADI DIRI.

Pendidik kaséhatan hiji-ka-hiji bakal ngajawab patanyaan anjeun sareng marios "Naon Anu Tiasa Dipiharep" & "Pamulihan Anjeun."

Kami sumanget pikeun nyayogikeun dukungan dumasar iman.

Ngubaran sakabeh jalma, pikiran, awak sareng roh, urang nampi sareng ngarangkul sadaya pasién.

Kami nawiskeun pilihan pikeun jasa "saré" sedasi kalayan prosedur kami

Salaku panyadia aborsi kami nganggo sedasi IV anu dikaluarkeun sareng diawasi ku ahli bius / ahli bius kanggo masihan anjeun pangalaman anu leres-leres "henteu aya rasa nyeri".

Anjeun tiasa nyungkeun ditingali ku salah saurang dokter lalaki atanapi awéwé urang.

Kami pusat médis anu dipihormat ku paguron luhur pikeun ngalatih padumukna.

Koméntar ti pasién kami…

"Sadayana éta lucu pisan sareng saé. Duanana doulas éta hebat sareng cicing sareng kuring sepanjang waktos sapertos anu kuring tanyakeun. Perawat di bagian saatosna ogé merhatoskeun pisan. "

"Perawat anu aya di meja resepsionis - anjeunna nyepeng leungeun kuring sareng nyarios sareng kuring salami prosedur kuring. Éta ngajantenkeun lumayan sareng kirang ngalamun, sareng kuring bakal salawasna ngahatur nuhun ka anjeunna pikeun éta. "

"Kuring ngarasa saolah-olah sadaya staf super ramah sareng ramah. Kuring ngarasa teu boga penilaian sareng sanaos sumping nyalira, kuring henteu ngaraos kasepian. Perawat / dokter resep pisan kana perasaan teu raoseun kuring sareng jelas yén kuring teu kedah hariwang. ”

Warta pang anyarna tina blog urang

Jarak, Telehealth sareng Ayeuna Vaksin! Ngabantosan Pasén di Era COVID-19 parantos janten kanyataan pikeun urang […]
Lulus tina Undang-Undang Perlindungan Kaséhatan Reproduksi (RHPA) ngadorong urang pikeun ngarobih sababaraha hal: urang ayeuna ngagaduhan […]
Naon Hartosna Undang-Undang Perlindungan Kaséhatan Réproduktif pikeun Anjeun: 1 Juli sareng Cicih… Dina April 2020, Gubernur Northam nandatanganan […]