KAKIJÉNAN JEUNG KLINIKÉNÉÉ DIÉÉÉÉÉÉÉÉNÉ.

Di Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja Falls kami didedikasikan pikeun nyayogikeun ahli kaséhatan, rahasia, sareng hormat ka awéwé sareng kulawargana. Kami gaduh reputasi nasional pikeun nyayogikeun kualitas ABORTIONCARE di lingkungan anu aman sareng paduli.

KAMI ADALAH PUSAT ANJEUN WANITA JEUNG DIOPERASI.

Kami nawiskeun JASA GYNECOLOGICAL kalebet ujian kasihatan taunan, pangobatan Pap Smear abnormal, sareng sisipan IUD.


Urang nawiskeun sababaraha layanan palayanan kaséhatan

Di Pusat Perawatan Kaséhatan Garéja Curug, kami didedikasikan pikeun nyayogikeun perawatan gynecological rahasia sareng hormat sareng aborsi ka awéwé sareng kulawargana. Kami gaduh reputasi nasional pikeun nyayogikeun perawatan aborsi kualitas dina lingkungan anu aman sareng paduli.


PUSAT PUSAT HEALTHCARE GURU mangrupikeun anggota anu reueus tina kelompok ieu:

Féderasi Aborsi Nasional

Jaringan Perawatan Aborsi

NARAL Pro-Pilihan Virginia

Pasukan Tugas Pertahanan Klinik Washington

Iman Nyaring

Koalisi Agama pikeun Pilihan Réproduktif

DC Doulas pikeun Pilihan Koléktif


Misi Garéja Kaséhatan Garéja Falls urang Misi:

Kami salam sareng ngarawat SABAR sabar kalayan PERIBADI DIRI.

Pendidik kaséhatan hiji-ka-hiji bakal ngajawab patanyaan anjeun sareng marios "Naon Anu Tiasa Dipiharep" & "Pamulihan Anjeun."

Kami sumanget pikeun nyayogikeun dukungan dumasar iman.

Ngubaran sakabeh jalma, pikiran, awak sareng roh, urang nampi sareng ngarangkul sadaya pasién.

Kami nawiskeun pilihan pikeun jasa "saré" sedasi kalayan prosedur kami

Kami nganggo sedasi IV anu dikaluarkeun sareng diawasi ku Anesthesiologist / Anesthetist pikeun nyayogikeun anjeun pengalaman anu leres-leres "henteu aya rasa nyeri".

Anjeun tiasa nyungkeun ditingali ku salah saurang dokter lalaki atanapi awéwé urang.

Kami pusat médis anu dipihormat ku paguron luhur pikeun ngalatih padumukna.

Warta pang anyarna tina blog urang

Lulus tina Undang-Undang Perlindungan Kaséhatan Reproduksi (RHPA) ngadorong urang pikeun ngarobih sababaraha hal: urang ayeuna ngagaduhan […]
Naon Hartosna Undang-Undang Perlindungan Kaséhatan Réproduktif pikeun Anjeun: 1 Juli sareng Cicih… Dina April 2020, Gubernur Northam nandatanganan […]
Naha anjeun pasién ti urang di Curug Garéja Puseur Kaséhatan - atanapi anjeun ngan ukur ningali-ngajajah […]